Årshoroskop 2016: KRÄFTAN

Övergripande tendenser

Kräftan har besök av transformationsplaneten, Pluto, i sitt äktenskap- och partnerskapshus. Här gör Pluto allt för att rensa ut sådant som inte fungerat. Hans mål är att rensa bort och ersätta det som haltat med nya, bättre omständigheter. Om några år kommer Kräftorna att kunna titta tillbaka och se att deras affärsrelationer och kärleksliv kantats av många avslut och nystartsprocesser.

Kräftorna tar sin hälsa och sitt arbetsliv på största allvar. Det hela startade redan kring julen 2014. Nu är disciplin och ordning det enda som kan få ordning på vardagen och utmaningar i hälsan. Anledningen till denna allvarsamma attityd är den strikte planeten Saturnus besök i denna del av Kräftans horoskop. Han kommer att stanna t o m hösten 2017 så försök att arbeta med honom istället för att spjärna emot. Det kommer bli både lättare och ge ett mer positivt resultat i slutändan.

Turplaneten Jupiter befinner sig i Kräftans kommunikationszon. Nya, bättre sätt att resa är aktuella. En ny bil, ett uppgraderat pendlarkort eller nya dataprogram/datorer kanske införskaffas under årets första 8 månader.

Kärlek

Många kärleksrelationer har prövats under de senaste åren. Skilsmässor och separationer har varit en del av många Kräftors liv. Samtidigt finns goda chanser till nya kärleksmöjligheter. Saturnus, Kräftornas kärleksplanet, befinner sig i utåtriktade Skyttens tecken. Detta tyder på mycket folk i rörelse kring Kräftan. Och mycket folk ger onekligen fler möjligheter till att träffa kärleken. Saturnus i Skytten kommer presentera många Kräftor för utlänningar, kärleksmöjligheter i utlandet, professorer/lärare, präster, advokater och författare. Lärosäten och universitet men också platser där du tar hand om din hälsa, såsom gym/joggingspår eller läkarmottagning, är Kräftans bästa datingscen under 2016! Stadgade par mår bra av och vill troligen resa eller vidga vyerna med sin partner. Många Kräftor kommer inleda seriösa relationer under hösten, särskilt efter mitten av september.

Arbete och pengar

Kräftorna får två stora chanser till att styra upp sin ekonomi i år; en i mars och en i september. Då kommer händelser, om förändringar behövs, putta er framåt så att det inte finns något annat att göra än att tänka om.

Mycket goda inkomstchanser genom försäljning, marketing och undervisning/skrivande, finns under årets första drygt åtta månader. Arbetslösa Kräftor gör bäst i att söka arbete lokalt eller i grannskapet. Att be om hjälp via sociala medier eller annonsera i lokaltidningar kan öka chanserna att få napp.

Områden som gynnas lite extra nu är forskning inom någon form av nytänkande områden. Astrologi vore inte heller fel! Frilansare har en bra period. Testa gärna att arbeta via nätet. Från och med mitten av september är det helt rätt att arbeta hemifrån och att arbeta med eller via sin egen familj. Den egna familjen kan också ge goda karriärråd eller kontakter för de som söker arbete.