Julen 2015

När jag bestämde mig för att nätjobba var det jag ville göra var det av flera bestämda anledningar. Ett. Jag ville kunna jobba varifrån som helst. Två. Jag ville kunna förbereda mig så att jag skulle kunna ha ledigt lika mycket som en anställd eller mer. Tre. Jag ville skapa passiva inkomster genom böcker eller andra produkter.

Mitt mål för den här julen är att kunna välkomna den utan den vida kända julstressen. Baka pepparkakor utan andan i halsen och vara lugn som en filbunke när julafton kommer. I skrivande stund ser det rätt ljust ut.

Jag har suttit och jobbat som en tok den senaste veckan. Allt för att bli klar med förhoppningsvis intressanta inlägg till er här på bloggen, förbereda tidningshoroskopen och så fila på Fortunatas Profetia del 2. Schemat för Fortunata har skjutits upp lite, vilket ger mig mer tid och ro. Mycket skönt även om jag älskar att flytta in i den där magiska världen.

Inför julen har jag beställt hem en hel radda med böcker för att kunna njuta lite av lugn och förkovring. Jag passade på när Black Friday erbjöd rabatter som var mycket trevliga för en bokälskare som jag. Deckare, romantiska romaner och astrologiböcker bara ligger och lockar.

Några dagar till och sedan, viloläge! Ah, julen 2015, jag tror att vi kommer komma bra överens du och jag!

Hur har ni det med julplanering och jobb nu?

Jag önskar er alla en härlig måndag!

Kramar

Helena