Här har du din tur 2015/2016

Såhär inför slutet av året, alias årshoroskopens tid, är det på sin plats att påminna om min serie Här har du din tur 2015/2016. Du hittar alla stjärntecknens stora turområden genom att scrolla ned till just ditt tecken HÄR.

Jupiter transit genom de olika livsområdena är verkligen en välsignelse så lyssna till vad han säger till just ditt tecken! Har du tur inom kärlek, pengar eller karriär? Eller kanske andlig utveckling?

Glad tisdag!

Kramar

Helena

  1. Evan skriver:

    Wow! Gick tillbaka och läste nu om stenbocken, detta inlägg kan jag inte minnas jag läst, och som jag skrev i en kommentar på ditt inlägg vid nymånen som nyligen var, så ja det är precis den vägen jag är på väg på/till, av olika anledningar är min egen livsutveckling eller vad man nu vill kalla det, varit och kanske kommer att vara det som står på min agenda en tid framåt. Tack för även länken om numerologin, var väldigt spännande och kommer nog surfa in på den sidan lite då och då. Önskar en lugn och fin jul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..