”Afformations” av Noah S:t John

Om du tror på lagen om attraktion, kanske redan har läst en hel del inom området men ändå inte fått riktig kläm på magin har jag ett tips till dig: Om du bara får läsa en enda bok till i ämnet låt det bli Noah S:t Johns ”Afformations”. Genom att ställa oss positiva frågor i linje med det vi önskar är det lättare för hjärnan att börja hitta lösningar. Om du exempelvis har önskat dig ett nytt roligt jobb och affirmerat dagarna i ända, men ändå långt inom dig inte riktigt köper tanken på att det är möjligt för dig att uppnå det där jobbet, testa då detta istället. Ställ dig frågan (jag skriver den på engelska för jag tycker det ger mer flöde ):

Why do I have my dream job?

Genom den här frågan påstås alltså att du redan har ditt drömjobb, precis som en affirmation också gör, men din hjärna vill omedelbart hitta svar på frågan och kommer automatiskt ge dig svar. Kanske är det ”för att jag jobbade hårt och kom med originella idéer” eller magkänslesvar som ”för att jag är superduktig på att hjälpa andra och är menad att lyckas”.

Jag läste ut ”Afformations” på några timmar. Det gick inte att sluta när jag väl fattat galoppen. Sedan jag började använda den här metoden var det som om jag fick en genväg till Lagen om Attraktion. Helt otroligt flöde! Ge boken en chans! Jag tror tyvärr inte att boken finns på svenska men ta er igenom den på engelska även om det tar emot, ni kommer inte ångra det.

Hoppas ni alla får en härlig helg!

Kramar

Helena

 1. Hej!
  Jag läste den boken som jag länkade till: Afformations. The miracle of positive self-talk. Såg nu att den är tillfälligt slut på adlibris men den kan ju även beställas från Amazon.
  Berätta gärna vad ni tyckte efter att ha läst den!
  Kram
  Helena

 2. Hej!
  Vad kul att ni blev intresserade!
  Anna, länkarna går till boken på adlibris ”afformations” sida samt hans egen sida. Hoppas ni gillar dem!
  Kram
  Helena

 3. Anna skriver:

  Hej Helena! Detta var något helt i min smak! Funderar bara på vilken bok du läst då han skrivit flera. Du har bild på en av hans böcker och länken går till en annan? :-)
  God Jul
  Anna

 4. Ulrika skriver:

  Tack för tips!! Klickade iväg en beställning direkt. Blir min nyårspresent (hinner inte fram innan jul!).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..