Horoskop vecka 53, 2015

Juldagarna har passerat och innan året sista afton har vi tre händelser att notera på stjärnhimlen. De äger alla rum på samma dag:

Magiska miljöer

På tisdagen den 29 december möts Solen och Neptunus. Neptunus kan verkligen piffa till en miljö som ingen annan. Drömskt är ledordet. Solen i konservative, låt-oss-hylla-gamla-traditioner, Stenbockens tecken, gör det till en ypperlig dag och kväll för att gå på julmarknad, äta middag på en vacker plats eller bara beundra vackra julljus och dekorationer på stadens fasader.

Optmistisk och äventyrligt

Samma dag flyttar vackra Venus i  Skyttens tecken. Venus vill nu fira kärleken genom att resa, lära sig mer om spännande platser långt borta, ta in nya perspektiv och vara rättvis i sina relationer. Detta tillsammans med sin kärlek eller date. Det är lättsammare och mycket mindre intensivt än med Venus i passionerade Skorpionen. Skytten är ett eldtecken så helt trist lär det inte bli. Att bara kasta ur sig det ens hjärtas röst känner, är typiskt för Venus i Skytten. Blir det du som chansar och berättar vad du känner för någon du kikat på ett tag? Eller hinner han/hon före dig? Klarspråk inom stadgade relationer kan ge en härlig nystart. Fånga dagen, som Skytten hade sagt!

Tänk efter före!

Slutligen möts även kommunikationsplaneten Merkurius och eldige Mars den 29 december. De är inte på toppenhumör ihop så tänk igenom dina ord innan du säger dem. Den fina kärleksvibben som Venus bidrar med riskerar annars att gå om intet.

Nyårsafton doftar lyx och överdrifter!

Månen kommer fira nyårsafton med Jupiter. Lyckoplaneten Jupiter spar inte på krutet. Fram med ett överflöd av god mat och upplevelser som förför sinnena. Hur mycket kan vi egentligen lägga ned på nyårskalaset i år? Det kan bli kostsammare än vi räknat men i slutändan visa sig vara värt varenda öre.

Gott Nytt År!

Jag önskar er alla en härlig sista vecka på 2015!

Kramar

Helena