Gott Nytt År 2016- På väg mot drömmarna!

I dag är den sista dagen på året och jag vill passa på och önskar er alla en underbar nyårsafton och för ett fantastiskt fint 2015! Jag vill också tacka er för att ni tar er tid och läser här på bloggen och för att ni kommer med kloka kommentarer och fina meddelanden både här på bloggen och på Facebook. Ert intresse är vad som bygger denna blogg och jag är så glad att ni följer med mig på resan och att det jag skriver uppskattas av fler läsare hela tiden. Ni är så många som hittat hit och jag är så klart överlycklig  att få  skriva om astrologi och självhjälp och dessutom höra att ni bara vill ha mer av det jag skriver om! Det är en dröm som besannats! TACK!

Jag har bloggat här i snart 2,5 år och ändå känns det som så oerhört mycket kortare tid. Det är så roligt att få skriva horoskop och berätta om böcker och personer samt bertättelser från mitt eget liv som kanske ger er lite inspiration och nya tankar.

Mitt 2015 blev en sorts kulimnation av flera års drömmande. Precis som jag hade sett i stjärnorna, med Jupiter i mitt första hus, satte jag arbetsmässigt fart på en helt ny bana som jag planerat för i väldigt många år. Jag släppte två böcker, Happytown, och Fortunatas Profetia, skrev kontrakt med HarperCollins Nordic för min kommande astrologibok. Nästa år 2016 startar jag med att skriva en bok som ska komma ut i hela Norden och jag kan knappt tro det.

Det finns några fler spännande projekt i linda också och under året som kommer ska ni få höra mer om dem. I alla böcker om lagen om attraktion står det att man ska tänka stort när man önskar. Jag kallar det att drömma stort. Det har jag också gjort inför året som kommer och jag hoppas att ni alla gör detsamma!

Många av er skriver och berättar om hur ni drömmer om att arbeta som nätentreprenörer och vill kunna styra över er tid och skapa frihet och goda inkomster. Och visst kan alla lyckas. Sätt er intention och inget kan stoppa er! Förutom er själva. Håll drömmarna vid liv och gör något litet varje dag för att lyckas och snabbare än ni tror kan ni ha nått målet!

Som passande är kan ni finna länken till mitt stora årshoroskop 2016 HÄR. Lite råd om vad stjärnorna råder till. Jag har lyssnat och planerat med hjälp av stjärnorna i många, många år. Och stjärnorna är verkligen fantastiska vägledare! Sprid och dela gärna länken om ni tycker om årshoroskopet 2016!

Ett riktigt Gott Nytt År 2016 till er alla!

Vi ses på andra sidan, på vägen mot våra drömmar, eller hur?

Stora kramar

Helena