Lyckodag idag!

Ja, det är en lyckans dag idag. Den bästa dagen på hela månaden om astrologin får säga sitt! Solen i Stenbocken möter Jupiter i Jungfruns tecken och vi älskar att göra allt som renlevnadsjungfrun älskar. Ge dig själv lite extra kärlek idag. Varva ned med en chailatte till lunchen, gå lite tidigare från jobbet eller skolan för att träna eller kanske få en skönhetsbehandling eller bara unna sig en långt bad och egentid när barnen somnat. Eller planera för en sundare livsstil! Stenbocken älskar ordning och reda samt nya, spännande mål på sin agenda.

Eftersom Solen ger energi och kraft och Jupiter styr utlandsrelaterade planer,  juridik, studier/examina, skrivande och nya livsperspektiv kanske du upptäcker att du får extra flyt gällande något av dessa områden idag. Berätta gärna!

Jag har lagt ett skrivrelaterat möte just till denna dag (gjorde det redan i december när jag såg aspekten :-) ) och planerar att sätta spaden i jorden för ett annat framtida kreativt projekt också.

Vad gör ni?

Glad, lycklig onsdag!

Kramar

Helena

 

 1. Helena, Du sprider alltid så god energi och klokhet omkring Dig. Tackar! Idag har tvillingmannen (i New York) och jag (i Barcelona) lyckats smida planer för en helg i Berlin (!) sista helgen i månaden. Har på din inrådan väntat på denna dag för att skrida till verket;-)

 2. Hej! Jag läser en fördjupningskurs i Handelsrätt just nu och idag pluggar jag inför tentan som är på lördag =). Stämmer ju med juridik, studier och examina.
  Kanske skulle passa på att skriva de första raderna på den där novellen jag funderat på också…

  1. Hej Jessica!
   Vad kul om du tycker det passar in!
   Och, absolut, skriv några rader när andan faller på också. En fantastisk avkoppling efter anspänningen efter tentaförberedelesen!
   Kramar
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..