ANNONS

Lyckodag idag!

/

Ja, det är en lyckans dag idag. Den bästa dagen på hela månaden om astrologin får säga sitt! Solen i Stenbocken möter Jupiter i Jungfruns tecken och vi älskar att göra allt som renlevnadsjungfrun älskar. Ge dig själv lite extra kärlek idag. Varva ned med en chailatte till lunchen, gå lite tidigare från jobbet eller skolan för att träna eller kanske få en skönhetsbehandling eller bara unna sig en långt bad och egentid när barnen somnat. Eller planera för en sundare livsstil! Stenbocken älskar ordning och reda samt nya, spännande mål på sin agenda.

Eftersom Solen ger energi och kraft och Jupiter styr utlandsrelaterade planer,  juridik, studier/examina, skrivande och nya livsperspektiv kanske du upptäcker att du får extra flyt gällande något av dessa områden idag. Berätta gärna!

Jag har lagt ett skrivrelaterat möte just till denna dag (gjorde det redan i december när jag såg aspekten :-) ) och planerar att sätta spaden i jorden för ett annat framtida kreativt projekt också.

Vad gör ni?

Glad, lycklig onsdag!

Kramar

Helena

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00