Drömalmanacka

Jag har ju skrivit tidigare om att jag läst mycket böcker av John Assaraf den senaste månaden. Ett sätt att ta praktiserandet av lagen om attraktion till ytterligare en nivå är att skaffa två almanackor. (Det kan alternativt också vara en bra bortförklaring till att inte kunna välja mellan två snygga almanackor…)

Hur som helst. Jag införskaffade två almanackor för 2016 och den ena fyller jag med det vanliga; möten, vardagsmåsten och annat mindre kul. Den andra är bara fylld av mina drömmål; datum för att ha lyckats med vissa ekonomiska mål, datum för resor utomlands, datum för inköp av drömsaker m m. Det ska bli roligt att se hur mycket som uppfyllts när året är slut. Genom att skriva ned målen blir de klarare, man tvingas ju sitta ned och tänka efter några varv innan man skriver sin önskan. Viktigt är att skriva ned det hela i nutid. ”T ex, 13 maj, köper de sista snygga kläderna inför den härliga sommaren på stranden”.

Att man hamnar i ett rikigt glatt tillstånd är i alla fall ett som är säkert. Och det kan verkligen behövas i januarimörkret,

Är det någon annan av er som gör samma sak? Eller är det visionboards för hela slanten som gäller? Har ni några bra knep för att lyckas med LOA, berätta gärna!

Glad torsdag!

Kramar

Helena

 1. M skriver:

  Jag kommer att tänka på Mariah Careys låt ”Make It Happen”

 2. Hej Ellin och Jessica!
  Vad roligt att ni också fick ett bra tips och inspiration både gällande Noahs bok och drömalmanackan! Idag lyser solen här i Stockholm och det känns hoppfullt i luften tycker jag! Härligt.
  Kramar
  Helena

 3. Ellin skriver:

  Tack för tipset. Jag har fått av en kompis en snygg almanacka som jag egentligen tyvärr inte behöver. Nu vet jag vad jag ska använda den till. Aldrig tänkt på det.

 4. Jag läser just nu Afformations av Noah St. John som du tipsade om innan jul. Har införskaffat en ljuvlig liten anteckningsbok där jag skriver ner nya Afformations och funderar på vad jag vill uppnå härnäst.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..