ANNONS

Sundare, effektivare jag

/

Den första arbetaveckan efter julsemestern har klarats av och efter att ha känt mig på ganska ”strejkigt” humör till en början har jag fått in jobblunken igen. Tidiga morgnar, fasta tider för att få ihop familjelivet, skrivandet och gärna äta lite också. Året 2014/2015 kommer för min del gå till historien som det år då jag i särklass åt minst. Jag hann aldrig. Väldigt dåligt och nu är det dags att tänka mycket mer grönt, sunt och nyttigt. Har funderat lite på att skaffa en grönsakspress som alla talar om. Någon av er som har en sådan och kan rekommendera?

För Lejonen inföll Stenbockens nymåne den 10 januari i det hälsosamma och petnoga sjättehuset. Därav lite extra fokus på de här områdena för min del. Stenbocken styr äver tänder och skelett så att boka tandläkartid och kanske se över hur huden mår är toppen just med nymånen i Stenbocken.

Första helgen efter en veckas skrivande på bokmanus är också avklarad. Känns kul, fräscht och spännande. Hoppas att ni ska tycka om det! Boken är planerad att komma i slutet av året. Om jag inte skulle bli klar tidigare än i juni. Vi får se hur det flyter på. Precis som Happytown så är den nya boken antagen på synopsis och ett relativt detaljerat sådant så jag följer nu mallen och fyller sakta ut kapitlen tills jag känner mig nöjd och klar. Sedan blir det korrekturvända och skapande av omslag. HarperCollins Nordic berättade tidigt att de är ganska snabba i vändningarna och det känns roligt att jag ska få se och hålla boken så snabbt efter att jag är klar. Ni får, som vanligt, följa hela processen.

Hoppas ni alla får en underbar helg!

Glad fredag!

Kramar,

Helena

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00