Sundare, effektivare jag

Den första arbetaveckan efter julsemestern har klarats av och efter att ha känt mig på ganska ”strejkigt” humör till en början har jag fått in jobblunken igen. Tidiga morgnar, fasta tider för att få ihop familjelivet, skrivandet och gärna äta lite också. Året 2014/2015 kommer för min del gå till historien som det år då jag i särklass åt minst. Jag hann aldrig. Väldigt dåligt och nu är det dags att tänka mycket mer grönt, sunt och nyttigt. Har funderat lite på att skaffa en grönsakspress som alla talar om. Någon av er som har en sådan och kan rekommendera?

För Lejonen inföll Stenbockens nymåne den 10 januari i det hälsosamma och petnoga sjättehuset. Därav lite extra fokus på de här områdena för min del. Stenbocken styr äver tänder och skelett så att boka tandläkartid och kanske se över hur huden mår är toppen just med nymånen i Stenbocken.

Första helgen efter en veckas skrivande på bokmanus är också avklarad. Känns kul, fräscht och spännande. Hoppas att ni ska tycka om det! Boken är planerad att komma i slutet av året. Om jag inte skulle bli klar tidigare än i juni. Vi får se hur det flyter på. Precis som Happytown så är den nya boken antagen på synopsis och ett relativt detaljerat sådant så jag följer nu mallen och fyller sakta ut kapitlen tills jag känner mig nöjd och klar. Sedan blir det korrekturvända och skapande av omslag. HarperCollins Nordic berättade tidigt att de är ganska snabba i vändningarna och det känns roligt att jag ska få se och hålla boken så snabbt efter att jag är klar. Ni får, som vanligt, följa hela processen.

Hoppas ni alla får en underbar helg!

Glad fredag!

Kramar,

Helena

 1. M skriver:

  Jag vet inte vad grönsakspress är för något. Jag gör smoothies.

 2. Jag har ocksa ett behov av att ata nyttigare nu i Januari. Jag har en gronsakspress men har inte anvant den sa mycket, jag marker att jag oftare valjer att laga en smoothie med gronsaker i istallet. Min favorit just nu ar att blanda ihop spenat, en banan, blabar, vanilla soy milk och lite agave nectar till en god och halsosam smoothie. :)

 3. Anna skriver:

  Hej! Måste bara fråga vad boken du rekommenderade här för ett tag sen hette…..det var en bok om attraktionslagen? Någon sorts genväg. Hittar inte det inlägget.

  Tack på förhand :)

  1. Hej Anna,
   Boken heter Afformations av Noah S:t John. Kalasbra inspiration. Having it all av John Assaraf är också värd att rekommendera. Hoppas du ska tycka om dem också.
   Trevlig helg, kramar
   Helena

   1. Anna skriver:

    Men jösses! Ser ju nu att det är den boken Inga-Maj nämner i sin kommentar. Skulle läst den innan jag frågade ;)

    Tack och Kram

 4. Hej Helena.Tack för din blog.Har ochså läst John Assaraf.Hittade även hans kompis Noah St.John
  och hans bok Afformations.Där blir det snabba resultat.Börja fråga istället?? Why am I so relaxed, Why am I so healthy. Osv Osv.
  Boken läser mam jättesnabbt.
  Kram Inga-Maj

  1. Hej Inga-Maj!
   Tack för dina rader!
   Javisst är det lättare att börja i den änden, med en positiv fråga? Toppentanken som jag är glad att jag upptäckte i St Johns bok. Jag slukade också boken!
   Kramar
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..