Lördagsövning

Jag vet att många av er läser bloggar och facebook redan i sängen och tänkte därför tipsa er om några bra övningar för att starta dagen på ett toppensätt.

1. Räkna upp 10 saker, personer eller händelser som du är tacksam för idag. Kanske är det något som hände dig i veckan som gick eller något du upplevt det senaste året. Det viktigaste är att du känner tacksamhet för det du har.

2. Affirmera tre saker du önskar dig nu. T ex ”Tack för att jag har ett nytt, roligt jobb” eller ” Åh vad jag är glad för att leva i en så varm och kärleksfull relation”. Kom ihåg att säga dina mening så att den är uttryckt så att det låter som om du redan har fått din önskan uppfylld.

3. Skriv ned en hemlig, spännande önskning som du vill ha uppnått inom de kommande tre månaderna. Lägg sedan undan lappen på ett säkert ställe och låt magin få börja verka.

Önskningarnas kraft är stor!

Glad lördag!

Kramar

Helena

 1. Tack Petra och Maria för era kommentarer! Så roligt att ni känner er peppade och praktiserar tacksamhet och lagen om attraktion också!
  Kramar
  Helena

 2. Petra skriver:

  Bästa Helena! Detta inlägg har liksom fått sjunka in och idag kickade jordens PEPP in! Pepp som i allt roligt jag önskar in under 2016! Alltså Tack för att du bloggar och inspirerar! Såååå glad idag och ser så mycket framemot 2016 och all magi som vi alla kommer skapa! Nu kör vi!

  Kram, Petra

 3. Maria skriver:

  Tack för affirmationstipsen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..