ANNONS

Horoskop vecka 3, 2016

/

Ny vecka och nya planethändelser på himlen. Fyra möten sticker ut:

Gudomlig inspiration!

På måndagen den 18 januari  är energiske Mars i farten tillsammans med Neptunus. Mars befinner sig i Skorpionens tecken och Neptunus i Fiskarna. Deras möte är mycket positivt (en s k trine). Eftersom Mars ger energi och Neptunus älskar drömmande och skapande så kan den här dagen bli en fantastisk dag för att sätta fart med en artistisk  hobby. Kanske är det dags att plocka fram målarpenslarna du lade undan eller skriva vidare i ditt bokmanus? Idag är vi inspirerade!

Tiga är guld

På onsdagen den 20 januari kommer den backande Merkurius (kommunikation, mentala aktiviteter och kontrakt) att möta plötsligheternas planet Uranus. Det mötes i en kvadratur och är m a o en rätt stressig aspekt. Oväntade problem inom de områden som Merkurius styr över kan kvickt och oväntat dyka upp. Att nå en samstämmig lösning i en diskussion kan bli lite extra tufft. Låt det hellre vila om du handlar i underläge.

Något du glömt eller tappat bort kan dyka upp och glädja dig

På fredagen den 22 januari är det dags för ett glatt möte mellan Merkurius och Pluto. De båda befinner sig i de långsiktiga planernas- och karriärens tecken, Stenbocken. Eftersom Pluto ofta förknippas med stora pengar eller investeringar och Merkurius styr över nyheter och information kan du kanske få reda på något gällande pengar. Något från förr som du kanske missat men som nu kommer upp igen. Väntar en utbetalning för en försäkring, skatteåterbetalning eller arv som du glömt av?

Pluto älskar också att rensa. Varför inte kika igenom skåp och lådor du inte öppnat på hundra år? Kanske dyker du på något riktigt fint som du blir mer än glad över att återigen ha hittat.

Lejonets avslut

Söndagen den 24 januari bjuder på en fullmåne i Lejonets tecken. Den äger rum på 3:e graden. Lejonets styrare, Solen, befinner sig samtidigt i en tuff aspekt till Mars. Kreativa projekt, sådant man gör för sitt höga nöjes skull, kärleksflirtar och barnrelaterade ämnen (fertilitet, barnpassning och lekar) kommer nå en form av slut eller kulmination. Det vi startade när månen var ny i Lejonet, för ca 6 månader sedan, når sitt slut. Tankar kring barn och hur vi har roligt och mår bra i livet kommer troligen ligga väldigt nära det som kommer upp kring den här fullmånen. Som alltid kan ni kika in här på bloggen på söndagen för mer information om vilket livsområde som påverkas för de respektive soltecknen. Minns att också läsa för ditt ascendenttecken.

Fullmånen levererar sina nyheter +/- 4 dagar from den 24 januari. Slutet av vecka 3 kan alltså leverera nyheter kring dessa ämnen. Blir du klar med ett kul projekt gällande någon form av skapande  eller uppträdande? En spännande resa som äntligen bokas eller är den där kärleksflirten nu redo att bli din officiella pojkvän/flickvän? Jag hoppas ni får goda nyheter! (Om det inte skulle vara så att det känns kalaskul, tänk då på att det väntar dig något ännu bättre än det du hoppades på. I slutändan brukar det slitna uttalandet faktiskt ofta visa sig vara sant!)

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00