ANNONS

”Globalt”

/

Det känns som om vårterminen har börjat på riktigt, fast först idag. Det tog mig väl helt enkelt en vecka för att komma in i vardags- och jobblunken igen. Jag gillar solen, våren, sommaren och värmen alldeles väldigt mycket så just nu är det en period av att bita ihop och få jobbet gjort. Även om jag älskar att skriva nya boken! Flera gånger har jag stannat upp och insett att jag sitter och skriver ett manus för ett så stort förlag som HarperCollins. Det finns en rolig berättelse kring detta faktiskt.

När jag under sommaren gick och funderade över vad jag önskade mig inför det kommande året stod det klart att jag ville kunna leva av skrivandet. Jag praktiserade lagen om attraktion så fort jag fått min önskan klar för mig och skickade iväg min önskning. Samtidigt fick jag också en bild av en stor jordbglob med ett rutmönster över sig samt ordet ”globalt”.Förvirrat trodde jag att det hade något att göra med en resebyrås symbol som jag passerar nästan dagligen. Jag tänkte att undermedvetet måste jag ha tagit till mig det här och nu har den tanken fastnat på min näthinna.

Men, sedan kom HarperCollins Nordic och vi skrev kontrakt. Som vanligt läste jag på om företaget och döm om min förvåning när jag på deras amerikanska hemsida hittade bilden av en jordblog med ett rutnät på sig, precis som i  min syn. Det stod också att de når ut ”globalt”.

Och, ja, så blev det. Globalt och bokskrivande.

Den inre vägledaren skickar ofta bilder, vägledning och råd. Det bästa man kan göra är att lyssna till dem och låta sig vägledas.

Har ni någon liknande berättelse att dela mer er?

Jag utövar lagen om attraktion dagligen och har nu verkligen hamnat i ett bra flöde och det är så roligt. Hoppas ni också fått goda tips av det jag skriver om. Flera av er har hört av er om 5000 kr-tricket i Happytown och berättat att det fungerar för er! Jättekul!

Glad måndag!

Kramar

Helena

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00