ANNONS

Astro för alla stjärntecken 21 januari- 3 februari

/

En fullmåne i Lejonets tecken den 24 januari kan leverera goda nyheter gällande kreativa projekt, nöjen eller graviditet. Frågor kring kontrakt och överenskommelser får återigen fart efter att ha stått still sedan början av januari. Nu är det fritt fram att skriva under juridiska dokument igen. Den 30 januari lyser av romantik och vackra miljöer. Ren kärleksmagi!

Väduren 21/3- 20/4

Mingel och event för din karriärs skull väntar dig. Skåla dig till nya jobbmöjligheter! Fullmånen ger dig en chans att ta ett beslut kring en fråga som rör barn eller kanske en kärleksflirt. Du har troligen funderat på detta sedan i mitten av augusti. Ditt sexliv är hett! Bäst just nu: Dina vänner hjälper dig i karriären.

Oxen 21/4-21/5

Kring den 24 januari tar du ett viktigt beslut gällande ditt hem och din familj. Kanske är det dags att flytta eller bara välja att tänka i positivare banor gällande det förflutna. Ta extra hand om dina tänder. Efter den 25 kan du tryggt teckna kontrakt. Bäst just nu: Du är modig än någonsin i kärlek. Din karriär flyter!

Tvillingarna 22/5-21/6

Om du känt dig rådvill sedan i början av januari kommer den känslan lätta rejält efter den 25. Då tar du beslut gällande kurser eller en marknadsföringsstrategi i jobbet. Behöver du skriva under viktiga avtal? Gör det då efter den 25 januari. Bäst just nu: Utlandet lockar dig- kanske funderar du på att studera utomlands en period?

Kräftan 22/6-23/7

Nyheter om din ekonomi eller tillgångar du äger blir aktuella kring fullmånen. Det handlar om tankar du haft det senaste halvåret och nu är du redo att ta ett beslut. Viktiga kontrakt eller ekonomiska satsningar kan bli aktuella. Skriv under efter den 25 januari. Bäst just nu: Pengar kan komma till dig från försäkringar eller en partner.

Lejonet 24/7-23-8

Den personliga resa som du startade i augusti 2015 når nu sitt avslut. Ett kul kreativt projekt kan leda fram till ett samarbete eller så satsar du allt du har på ett kärleksförhållande som du troligen inledde inom det senaste halvåret. Kärlekslivet leker! Bäst just nu: Ekonomisk förvirring klarnar helt efter den 25 januari!

Jungfrun 24/8-23/9

Saker som du grubblat på eller hållit hemliga för omvärlden kommer ge dig en chans till avslut i samband med fullmånen. Kanske har det att göra med kontakter eller kreativa nätverk du tillhör. En alternativ terapeut kan hjälpa din hälsa. Sök nya jobb! Bäst just nu: Starta nya projekt, stjärnorna lovar snabba händelseförlopp!

Vågen 24/9-23/10

Vad har du drömt om det senaste halvåret? Nu ser du resultatet av det som utmanat dig sedan tidig höst. Massor av resor och kommunikation kan ha tärt på dig men nu visar det sig ha varit värt all ansträngning. Du mår bättre och är flirtig! Bäst just nu: Nöjen, resor och kärlek- det är dags för dig att slappna av och ha kul!

Skorpionen 24/10-22/11

Goda nyheter gällande ett artistiskt projekt såsom skrivande, teater eller måleri kan knyta ihop en plan du satte i verket för ett halvår sedan. Nyheterna kommer påverka hur folk inom din bransch ser på dig och ge dig en kul chans. Undvik stora ekonomiska beslut. Bäst just nu: Arbetsgivare kanske söker upp dig istället för tvärtom!

Skytten 23/11-22/12

Kring fullmånen kan ett viktigt beslut gällande universitetsstudier, en juridisk fråga eller ett bokprojekt ge dig goda nyheter. Inkomster från skrivande eller undervisning står i fokus och det tycks finnas en koppling till utlandet eller utlänningar. Bäst just nu: Karriärsamarbeten klarnar den 25 januari efter en tid av förvirring.

Stenbocken 23/12-20/1

Ekonomi som du delar med en partner eller frågor kring försäkringar, skatter och skulder kommer uppta din uppmärksamhet kring den 25 januari. Nu får du en chans att reda ut begreppen med en partner i kärlek eller affärer. Bäst just nu: Venus ger dig en väldigt sexig utstrålning efter den 24. Blickar kommer vändas efter dig!

Vattumannen 21/1-18/2

Fullmånen bringar nyheter gällande ditt kärleksliv. Giftermål eller viktiga beslut kring ditt kärleksliv väntar. Alternativt kan det vara ett affärssamarbete som nu når en viktig punkt efter flera månaders förberedelser. Ditt drömliv är mer aktivt 1-3 februari. Bäst just nu: Kärleken söker sig till dig och du visar gärna upp den!

Fiskarna 19/2-20/3

Fullmånen signalerar att det kan bli dags för beslut gällande barn som i det långa loppet påverkar din hälsa. Alternativt är det ett kreativt arbetsprojekt, kanske riktat åt barn, som nu kommer i mål. Bäst just nu: Tankar kring familjen och hemmet som gäckat dig sedan början av januari klarnar efter den 25 januari. En lättnad!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00