ANNONS

Solen i Vattumannen

/

Solen har flyttat in i Vattumannens tecken. Det elfte tecknet i zodiaken styr över nätverk, sociala klubbar, nytänkande teknik men också drömmar. När man har Solen i sitt elfte hus räknas som en superperiod för att verkligen så frön av stora drömmar. Det är optimal period för att fokusera på stora mål. Just nu är det Väduren som har Solen på besök i sitt elfte hus, om en månad sedan Oxen o s v. Grattis Väduren! Så dina frön inför framtiden nu!

Vi andra kan räkna med fokus som generellt kommer ha att göra med kickstart när det gäller grupperingar och hur vi agera tillsammans med andra. En trend som kommer hålla i sig i en månad. Till skillnad från det sjunde huset, som styr de nära relationerna, så kan vi få att göra med mycket folk som vi är mer ytligt bekanta med. Som att gå på mingel, konferenser, föreläsningar eller teknikkurser med folk som delar samma intresse som en själv men som man inte känner på djuptet.

Låter det som något som verkar stämma i era liv nu? Berätta gärna!

Glad fredag!

Kramar

Helena

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00