Solen i Vattumannen

Solen har flyttat in i Vattumannens tecken. Det elfte tecknet i zodiaken styr över nätverk, sociala klubbar, nytänkande teknik men också drömmar. När man har Solen i sitt elfte hus räknas som en superperiod för att verkligen så frön av stora drömmar. Det är optimal period för att fokusera på stora mål. Just nu är det Väduren som har Solen på besök i sitt elfte hus, om en månad sedan Oxen o s v. Grattis Väduren! Så dina frön inför framtiden nu!

Vi andra kan räkna med fokus som generellt kommer ha att göra med kickstart när det gäller grupperingar och hur vi agera tillsammans med andra. En trend som kommer hålla i sig i en månad. Till skillnad från det sjunde huset, som styr de nära relationerna, så kan vi få att göra med mycket folk som vi är mer ytligt bekanta med. Som att gå på mingel, konferenser, föreläsningar eller teknikkurser med folk som delar samma intresse som en själv men som man inte känner på djuptet.

Låter det som något som verkar stämma i era liv nu? Berätta gärna!

Glad fredag!

Kramar

Helena

 1. Ev a skriver:

  Det stämmer rätt bra trots jag är stenbock :-) I helgen ska jag på kurs eller vad man nu kan kalla det, om personlig utveckling, att utveckla sitt medvetande med hjälp av bla attraktionslagen utifrån naturvetenskapligt perspektiv, så det kommer nog stämma rätt bra för mig! Trevlig Helg!

  1. Hej Eva,
   Ja de generella energierna brukar faktiskt märkas av oavsett vilket tecken man är. Därav mitt val att skriva veckohoroskopet på söndarna utifrån de övergripande tendenserna.
   Vad spännande det låter med din helg! Attraktionslagen är väldigt spännande och kul att utforska! Berätta om du lär dig några bra knep! :-)
   Trevlig helg,
   Helena

 2. Helena, finns det något hus och/eller någon planet som styr över hälsan? Tack för dina intressanta inlägg och ha en fin fredag :)

  1. Hej Johanna,
   Javisst stämmer det! Generellt styr Jungfrun och det sjätte huset över hälsan (och dagligt arbete). Merkurius är då inblandad då han styr över Jungfrun men även Tvillingarna.
   Om du vet att du har t ex Oxen i ditt sjätte hus, så blir m a o hans styrare, Venus, din hälsoplanet.
   När du vet vilken planet och vilket tecken som styr din hälsa kan du få mer ledtrådar av stjärnorna.

   Kram
   Helena

 3. Angela skriver:

  Stämmer mycket bra då jag är vädur och har börjat en ny tjänst där jag verkligen behöver vara kreativ för att få igång verksamheten. Jag har en massa idéer och denna helgen skall jag på mässa och konferens med jobbet. Här kan det verkligen komma väl till pass med att så frö för framtiden. Jag skall sikta högt

  1. Låter som en utmärkt plan- sätt höga mål. Det är ju som att göra sig själv tjänsten att åtminstone tro det allra bästa om sin egen förmåga, eller hur?
   Detta fixar du fint, Väduren!
   Kram och trevlig helg,
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..