Så påverkas stjärntecknen av fullmånen den 24 januari

Lejonet- Första huset

Det är dags att tänka på dig själv. Kanske ställer du dig frågan ”När ska det bli min tur?”. De senaste två veckorna är det mycket möjligt att du fokuserat massor på dagliga rutiner och jobbplikter alternativt din egen hälsa. Nu är det dags att sätta dig själv i första rummet en stund. Det handlar inte om att vara ett stort ego, det handlar om att få en balans i livet mellan vad man ger andra och hur man tar hand om sig själv.  Det du startade i samband med nymånen i ditt tecken den 14 augusti i år kommer nu till avslut. Det är din tur att skina i strålkastarljuset nu! Många Lejonet är kreativa och arbetar inom teater eller skapande. Ett stort projekt inom film, teater eller skrivande kan nå en punkt där du får erkännande för allt det arbete du lagt ned det senaste halvåret. Tankar och planer kring ett projekt som kanske gått framåt och bakåt om vartannat kan nu äntligen avslutas med ett ”ja” eller ”nej”. Gläd dig, för sedan vet du vad du ska göra.

Kräftan-Andra huset

Inkomster, tillgångar och dina egna talanger behöver få sig en översyn. En inkomstkälla kan upphöra för att ersättas av en annan eller kanske bestämmer du dig för att sluta använda en av dina talanger i jobbsammanhang, för att istället göra något annat. De två senaste veckorna kan det ha varit mycket fokus på dina nära relationer. En affärsrelation eller en kärleksrelation kan ha fått dig att ägna mycket tid åt hur du relaterar till dessa personer. Nu ska du fokusera på dig, dina talanger och det du äger och vad du tjänar pengar på.

Tvillingarna-Tredje huset

Har du känt dig en aning splittrad, rastlös och frustrerad de senaste två veckorna? Som om du inte riktigt visste vilket ben du skulle stå på eller i vilken riktning du skulle gå? Passion, kanske dold sådan, eller andra starka krafter bakom kulisserna kan ha fått mycket av din uppmärksamhet sedan nymånen den 10 januari. Fullmånen i ditt tredje hus hjälper dig nu att hitta skärpa, mål och du får plötsligt massor att göra. Det ska skrivas mail till Gud och hela världen, möten ska bockas av och information kommer flöda in i ditt liv som en livlig flod. Det kan bli dags att formalisera avtal eller överenskommelser i ett skriftligt kontrakt. Du har grönt ljus efter den 25 januari.

Oxen-Fjärde huset

Sedan nymånen för två veckor sedan har du troligen fokuserat enormt på utlandsrelaterade projekt, studier, juridiska frågor och kanske skrivande eller föreläsande.  Men dagens fullmåne vill nu att du tar tag i ditt privatliv och då särskilt ditt hem och din familjesituation. Att sätta fart med renovering och stora hemrelaterade projekt, såsom husflytt och/eller försäljning av fastighet av någon typ är likaså aktuellt. Plötsligt kanske du funderar på en helt ny typ av boende. Det fjärde huset står även för känslomässiga rötter. Finns där något som nu måste få komma upp till ytan? Något som irriterat sedan länge kan behöva avslutas för att upphöra med att stjäla din energi. Du behöver lugn och balans i hemmet.

Väduren-Femte huset

Det är dags för roligheter! Ett kreativt projekt som du arbetat med en längre tid kan komma till ett avslut. Nyheter om att det är dags för en ny familjemedlem att anlända kan likaså dyka upp dagarna kring fullmånen. Det femte huset representerar även kärleksaffärer. Inte nödvändigtvis de mest seriösa relationerna, men faktiskt, alla relationer inleds med passion, flirt och risktagande. Om en flirt inte visat sig vilja ta saker och ting till en nyare, seriösare nivå, kanske du bestämmer dig för att avsluta historien. Eller så är du ute och svirar och dyker på en riktigt het flirt som bara sveper iväg med dig. Det är roligt, spännande och så glatt. Nyheter om dina barn kan också bli aktuella. Kanske får du ta hand om något brådskande ärende kring dem.

Fiskarna-Sjätte huset

Ja, det lyckas ju onekligen på det där programmet, Biggest Looser. Om du speglar dig och irriterat nyper i en bilring eller två, kan den här fullmånen vara den avgörande knuffen som du behöver för att komma igång. Viktväktarna, detox-program och LCHF kan räkna med att få flera anmälningar än någonsin av personer med fullmånen i det sjätte huset. Hälsoaspekterna av att ta hand om sig kan inte ignoreras längre. Alternativt kanske din arbetsmiljö behöver sig en riktig rening. In med mer smarta lösningar på jobbet, möblera om kontorsrummet, sortera bland kundregistren och kom till ett avslut med vem och vilka du ska fortsätta att arbeta med. Ett viktigt arbets- eller hälsoprojekt som du startade för ett halvår sedan, kring den 14 augusti, kan nu komma till sitt avslut.

Vattumannen-Sjunde huset

Det sjunde huset representerar äktenskap eller äktenskapsliknande, seriösa kärleksrelationer, men också partnerskap inom företagande. Relationer och samarbeten man har med t ex en agent eller advokat faller under detta hus. När fullmånen besöker det sjunde huset kanske det är dags att promenera nedför altargången eller att signera ett avtal om samarbete med en affärspartner. Hela utmaningen i situationen består i att hitta en balans mellan dina egna behov och sammanslagningen av dessa med en annan persons och/eller företags behov. Om ett förhållande inte hållit måttet, kan det bli tal om att komma till ett avslut för att få relationen att lyckas, alternativt att sätta stopp för en relation som inte längre bär frukt. Du kan ha i hemlighet ha funderat mycket de senaste två veckorna och är nu redo att ta ett avgörande steg.

Stenbocken-Det åttonde huset

Det åttonde huset representerar gemensamma tillgångar, känslor som lever under ytan, djupt rotade begär och behov. Fullmånen signalerar att något kulminerar när det gäller hur du ger dig själv trygghet. Äter du upp dina känslor i skafferiet när ingen ser? Är du den som går i din partners ledband eller har du satt dig i en skuld som börjar ge dig alltmer sömnlösa nätter? Det är dags att rensa i denna röra. Fullmånen kan ge dig en chans att ta tag i känslor som du har svårt att kontrollera, en ekonomisk uppgörelse med en partner och/eller banken kan leda till helt nya, bättre förutsättningar. Hur andra använder dig som deras personliga snuttefilt kanske också är något som du nu behöver skaka av dig. Du har fullt tillräckligt att ta hand om dig själv. Operation personlig transformation kan nu nå sin kulmen (för denna frigörelseprocess startade du troligen redan i mitten avaugustii år).

Skytten-Det nionde huset

Du har troligen fokuserat mycket på din ekonomi och hur du använder dina talanger sedan nymånen för två veckor sedan. Mailen har säkert gått varm och telefonen likaså. Nu är det dags att ta ett steg tillbaka. Du behöver få komma ner på marken och bara, tja, andas en stund. Det har snurrat på för mycket. Att slå dig ned och läsa en bok av Deepak Chopra hade inte varit helt fel. Eller att planera för en långresa kanske. En fullmåne i det nionde huset signalerar att det är dags att komma till ett avslut vad gäller just ett projekt som har att göra med långa resor, utland/utlänningar, livsfilosofi och/eller undervisning och författande. Kanske får du ett erbjudande om att undervisa om allt det du vet. Eller kanske är det du som bestämmer dig för att sätta dig i skolbänken igen? Högre sanningar och nya perspektiv vill komma in i ditt liv och du kommer välkomna det.

Skorpionen-Tionde huset

Hoppsan, blev du just headhuntad för den där åtråvärda tjänsten som alla på ditt kontor eller i din bransch gått och drömt om? Fullmånen i ditt karriärshus kan mycket väl se till att det arbete du gjort de senaste sex månaderna nu verkligen bär frukt. Fullmånen kan ge dig en chans att visa vad du går för- lite av en upp-till-bevis situation kan uppstå på jobbet. Och allas ögon faller på dig. Något inom ditt arbete och din status tar slut, för att ersättas av något annat. Det kommer kännas skönt att få gå vidare. Du har fokuserat väldigt mycket på att maila och hålla kontakten med folk på sistone. Rest lokalt har du troligen också gjort som en tok! Som en avancerad PR-agent för dina egna ärenden har du sålt dig och dina talanger de senaste två veckorna. Nyheterna om nya möjligheter inom din karriär kommer därför kännas mycket välkomna.

Vågen-Elfte huset

Sedan två veckor tillbaka har du troligen fokuserat mycket på ditt hem och din familj. Kanske har du också gjort en liten resa tillbaka i minnenas värld och bearbetat sådant som ligger långt tillbaka i tiden. Oavsett om du renoverande eller förlät gammalt groll, så kommer nu en punkt där du inser att du kanske kan göra en hel del nytta för andra människor. Nätverk, organisationer, klubbar och föreningar poppar upp som svampar i jorden och de vill ha med dig på alla möjliga event. Kanske blir du inbjuden att tala på ett konvent, kanske behöver en god vän dina privata råd eller kanske är du initiativtagaren till ett nytt hett nätverk. Eller skriver du ett kontrakt med en ny samarbetspartner som öppnar en helt nya sociala cirklar för dig? ( För bästa resultat skriv under avtal  efter den 25 januari) Du har många tillgångar som andra kan dra nytta av. Väldigt många andra. Det är dags att bli supersocial!

Jungfrun-Tolfte huset

Om du de senaste två veckorna har fokuserat på nöjen, kalas eller att ta hand om barn och kreativa projekt, kanske du i samband med fullmånen känner ett enormt behov av att få dra dig undan och bara vara du ett tag. Ett djupt personligt besked kan komma till dig, det är känslomässigt och kan ha att göra med familjen, minnen och ditt hem. Du behöver landa och få komma i personligt inre lugn efter att ha tillgodosett yttre behov. Kanske överraskar du både dig själv och din omgivning med att säga ”Nej, tack, jag ska bara vila i helgen” när de frågar om du vill följa med på utflykter eller middagsbjudningar. Ditt inre och dina känslor står i centrum. Att ta tag i sådant som legat under ytan är viktigt för din personliga balans och lycka. Du kanske inte berättar för din omvärld exakt vad det handlar om då det känns ytterst privat. Nästan hemligt eller tabubelagt. Varför inte skriva av dig dina känslor nu?

 1. eva skriver:

  630629 ska d va….

 2. eva skriver:

  född 6306029 Stockholm 03.10, vilket hus faller denna lejonfullmåne i för mig, jag fattar inte detta
  Eva

 3. Jag är väldigt väldigt nyfiken vilket hus jag faller i? Samt ascedent och allting.. Blir så osäker när jag läser om fullmåne, hus man faller i, osv.. Kan du snälla ge mig ett korrekt svar vilket hus jag faller i?
  Victoria Jonsson, född 16 november. 02:42 Hudiksvall.

 4. M skriver:

  Tack Helena! Jag går på knäna på flera plan nu. Det har varit SÅ intensivt den senaste tiden. Jag har dessutom jobbat med en del oönskade, men helt nödvändiga projekt under en längre tid. Jag ser fortfarande ingen frukt utav detta.

  1. Hej M,
   hoppas att det snart känns bättre. Det har varit en intensiv höst för de flesta.
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..