ANNONS

Det blir kärlek!

/

Det är övervägande önskningar om kärlekstema för februari och ni ska få som ni vill! Inom bara någon dag börjar jag lägga upp datum i februari som sätter fart på kärleken, högt som lågt, för varje stjärntecken.

Jag kan också meddela att jag lämnat in det första kapitlet i min nya astrologibok till HarperCollins Nordic och jag inväntar nu med lätt nervositet svaret. Det känns viktigt att hålla en jämn, bra stämning och, för egen del, leverera när någon tror på det de läst av mig tidigare. Om jag får tummen upp är det bara att knattra vidare.

Men nu, dags att titta in i era kärleksstjärnor alltså! Hoppas kunna få upp det första tecknet redan imorgon. Detta för att ni ska ha hunnit få era horoskop innan vi kommit för långt in i februari.

Glad tisdag till er alla!

Kramar

Helena

PS. Ni som önskade karriär-och hälsoteman: Jag lägger det på önskelistan inför mars och våren.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00