ANNONS

Kärleksastro februari 2016- VÄDUREN

/

Här är dina kärlekshändelser i februari!

5 februari. När kärlekens planet Venus möter Pluto är kärleken allvarligt menad. Här finns det rosor, livslånga löften och djupa känslor. En ödekänsla råder den här dagen. Att läka sitt hjärta från tidigare svek dominerar också den här dagen, om man är singel.

6 februari. En plötslig känsla av rädsla kan gripa tag i dig. Om du igår svarade ja på ett frieri eller att flytta ihop, kan saken idag kännas annorlunda. Hur behåller du din självständighet i tvåsamhet? Är du singel kanske du väger mellan att fortsätta göra som du vill, med vem du vill, eller officiellt våga dig på att ingå i tvåsamhet med någon annan.

10 februari. Den stora och lilla lyckans planet möter varandra och nu kan det kännas helt rätt att se dig själv i en mycket stabil framtid. Barn, volvo och tax kan till och med kännas som ett äventyr. Är du stadgad njuter du av planerade äventyrstankar tillsammans med din partner. En resa eller utmaning där allt tycks skyddat av en enorm planering gör att det hela kännas säkert men ändå äventyrligt.

Alla Hjärtans Dag lovar lyxig mat, fina miljöer, stor bekvämlighet och kanske ett femstjärnigt hotell nära mark och land.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00