ANNONS

Kärleksastro februari 2016- OXEN

/

Här är dina kärlekshändelser i februari!

5 februari: Idag kan det bli du eller din partner eller dejt som talar ut från hjärtat. Svek, minnen och rädslor kan bli en röd stoppsignal eller en stor grönt ljus framåt beroende på vad som kommer fram. En tyngd kommer lätta från hjärtat när sanningen släpps fri.

6 februari: Är du den som lyssnar och tar hand om din partners oro eller problem? Nu kan det bli dags för dig att sätta ned foten och tänka på dig själv istället. Idag kanske du lägger märke till ett mönster som krånglar till det för dig i kärlek. Är du den som alltid hjälper andra för att få bekräftelse på att du är bra? Du ÄR bra utan att agera psykolog åt din partner eller på din första date (!).

10 februari: Du är modig i kärlek idag. En person från utlandet eller någon du möter i utlandet kan få ditt hjärta att slå dubbelslag. Om du befinner dig i ett fast förhållande kan du och din partner nå en än djupare känsla av samhörighet genom att tala ut eller berätta om hemliga kärleksdrömmar. En före detta kärlek kan också få dig att tänka ”tänk om”… Om han/hon inte dyker upp igen förstås.

Alla Hjärtans Dag: Med en måne i ditt eget tecken handlar den här dagen bara om dig. Oavsett om du är singel eller i ett fast förhållande så kommer du se till att ge dig själv omtanke och kärlek idag. En fin present till dig själv eller klara besked till din partner om vad du önskar göra, ger dig allt du önskar av lyx och välmående idag.

22 februari: En fullmåne i ditt romantiska, flirtiga hus kan ge dig en dag och natt du sent skall glömma. Kärleksaffärernas hus kan ge dig allt från nyheter om graviditet till kärleksdrama och stora ord. Sex och passion för både singlar och stadgade.

28 februari: Hemliga drömmar, fantasier och gruppsex! Med så mycket fart i ditt sociala elfte hus och drömmarnas planet Neptunus där känns det som om du vågar nästan vad som helst idag. Det är som en slags vakendröm, eller la någon bara något misstänkt i din drink i helgen?

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00