ANNONS

Kärleksastro februari 2016- TVILLINGARNA

/

Här är dina kärlekshändelser i februari!

5 februari: Totalt uppslukad av passion, närhet och att ge av sig själv blir effekten när Venus och Pluto möts i ditt intima åttonde hus. Att blotta sig helt för någon annan blir enormt hett. Det darrar en känsla av osäkerhet i luften. En sådan som bara kommer när man lägger alla sina drömmar i någon annans händer. Som att vara Anastasia Steele fastkedjad i ett låst rum tillsammans med Mr Grey…

6 februari: Har du varit för frikostig med detaljer ur ditt kärleksliv kan det visa sig att fler än den du berättat dina historier för nu vet om vad du ägnar dig åt med din partner. Alternativt kanske du får oönskade kommentarer om hur du lever ditt kärleksliv. Om du är singel på jakt efter kärleken kanske en nätdejt noterar att du lämnar virtuella kärleksspår lite överallt och med fler än honom/henne. Sakta ned innan du står helt ensam kvar.

10 februari: Tala ut med din partner eller säg ditt hjärtas röst redan på din första dejt. Ju mer du visar vad du känner, desto mer har du att vinna. Att blotta sig och säga sanningen kan visa sig vara det mest kraftfulla du kan göra för att få din partner att känna ännu större samhörighet eller en date att våga satsa.

Alla Hjärtans Dag: Par kanske väljer att stanna hemma med fördragna gardiner. Singlar kan mycket väl bege sig iväg på något äventyr som känns väldigt ovant och nästan tabu alternativt kanske tanken på att köpa med lyxig hämtmat och skämma bort sig själv verkar vara den bästa idén.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00