ANNONS

Kärleksastro februari 2016- KRÄFTAN

/

Här är dina kärlekshändelser i februari!

8 februari: Med en nymåne i ditt intima hus kan sex och tanken på att byta husnycklar skapa en form av eufori. Frierier, bröllopsplaner, mest fertila perioder och gemensamt bostadslån har aldrig känts hetare!  Om du är nybliven singel kan tal om hur ni bäst delar upp tillgångar bli aktuella idag. För singlar är det våga eller försvinna som gäller. Trenden hänger med under de kommande sex månaderna.

10 februari: Dags att säga hela sanningen och ingenting utom sanningen? Idag kan par som lättar sina hjärtan tillsammans nå en djupare förståelse för varandra. Stadgade par kanske också planerar en resa ihop. Singlar har allt att vinna på att svara sanningsenligt på vad de önskar eller absolut inte vill ha i ett förhållande. Att nätdejta eller låta goda vänner arrangera blinddates är ett smart drag för singlar som vill hitta kärleken.

Alla Hjärtans Dag: En rolig social händelse kan vänta stadgade par. En resa i grupp med andra vänner eller något nätverk lovar att bli en kul och romantisk upplevelse. Frierier kan faktiskt ske även om man är mitt i en feststimmig lokal med massor av folk. Singlar som önskar sig en partner vid sin sida har de bästa förutsättningarna att hitta någon bland stora grupper av folk idag. Låter kanske som självklart men just nu finns kärleken bland dina vänner, kurskollegor, nätverkskontakter och ytliga bekanta.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00