ANNONS

Kärleksastro februari 2016-LEJONET

/

Här är dina kärlekshändelser i februari!

5 februari: Har du blivit alldeles för krävande och styrande när det gäller vad du anser att din partner ska göra för dig? Skillnaden mellan att berätta vad du vill ha i er relation och att se till att genom psykologiskt maktspel eller ”tysta leken” få din vilja fram är gigantisk. Lita på din partners förmåga. Singlar: nej, ni behöver inte snoka igenom hela nätet för att ta reda på allt om er nya date. Det kan äventyra det ni startat så, precis som de stadgade, låt tillit vara ert mål idag.

6 februari: Nog för att man ska tala fritt och öppet men idag ska du vara lite extra försiktigt med vad du säger. Tänk efter innan du talar, särskilt när det gäller kärlek. Med Uranus i frispråkiga Skyttens tecken kan grodorna hoppa ur munnen på dig och innan du hunnit förstå vad som hände kan en dejt ha strukit dig från ytterligare möten. Någonsin. Och en partner kan ha ledsnat rejält.

8 februari: Din stora chans under 2016 att så nya frön gällande seriös kärlek äger startar idag och kommer färga de kommande sex månaderna. Stadgade par med lite skräp i bagaget kanske bestämmer sig för att glömma det som varit och startar resolut om från början. Singlar har goda chanser att möta en stor kärlek kring den här dagen. Någon annorlunda och mycket speciell.  Han/hon är mycket möjligt lite av en expert inom sitt område och flink på teknik eller internet. Eller leder ett nätverk eller annan grupporganisation.

10 februari: Ju mer du pratar med din kärlek om saker att göra tillsammans, ju gladare blir ni. Låter helt normalt men med så mycket energi kring stora drömmar och praktiska steg för att nå dem, är det idag mer sant än någonsin. Singlar har goda chanser att möta någon genom välgörenhetsprojekt eller nätverk. Eller när de tar hand om sin kropp och hälsa,  t ex på gymmet, i joggingspåret eller på yogalektioner.

Alla Hjärtans Dag: Både singlar och stadgade par har en känsla i sikte idag: Säkerhet. Idag kan stora planer läggas inför framtiden. Att avge löften till varandra eller till sig själv för hur man vill ha sin framtid är helt rätt aktivitet att ägna sig åt. Eviga singlar kanske faktiskt också inse det mysiga i att befinna sig i det förutsägbara och säkra, istället för att jag kärleksdraman och korta kickar. Bekvämt, rätt lyxigt och gott kommer troligen återkomma på många Lejons önskelista i kärlek inför framtiden.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00