ANNONS

Kärleksastro februari 2016- JUNGFRUN

/

Här är dina kärlekshändelser i februari!

5 februari: Vissa möten känns som om de stod skrivna i ödets bok. Idag kan just ett sådant möte eller en sådan känsla infinna sig. Likaså kan du idag lägga märke till ett mönster som du kanske behöver göra dig av med i ditt kärleksliv: kontroll, svartsjuka eller kroppsliga begär.

6 februari: Det lugna kärlekslivet kan idag avbrytas av plötsliga nyheter eller händelser som skapar oro. Istället för att följa med strömmen och själv fyra av en hel salva med tankar, innan du hunnit samla dig och tänka igenom allt ordentligt, ta några djupa andetag och minns dessa rader och råd om att inte säga mer än nöden kräver.

10 februari: Kärleken är störst av alla denna dag. Optimisten Jupiter håller händer med Venus och och ditt kärlekshus aktiveras rejält. En gnista som saknats i ett stadgat förhållande kan plötsligt tändas igen. Gör något äventyrligt och roligt tillsammans. Det kan ta er till nya, gladare höjder idag. Singlar bör hålla sig framme, ute och synliga!

Alla Hjärtans Dag: Gör något ovanligt idag. Något ovanligt lyxigt, vill säga! Månen är i bekväme Oxens tecken. God mat, vackra miljöer och fina kläder är ditt tema för dagen. En partner kan överraska dig med en oväntad resa och singlar kan möta Herr/Fröken Rätt på teatrar, shower och konserter. Flirtigt, glamoröst och äventyrligt oavsett kärleksstatus!

28 februari: När Solen och Neptunus möts uppstår ljuva toner. Medkänsla och fantasi blommar ut i något som svävar i luften kring dig och din partner. Som något slags magiskt, avundsvärt ljus av lycka och harmoni. Om du flirtar med någon är det möjligt att åsynen av dig och din nye/a kärlek knockar folk. Det är som taget ur en saga eller romantisk film. Ni ser fantastiska ut ihop!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00