ANNONS

Horoskop vecka 5, 2016

/

Vecka 5 och det är februari och Merkurius har satt fart framåt. Ah, denna lättnad!

Mot drömmar och nya mål!

Nu när det känns som om vi fått framåtfart igen kan vi använda denna veckas utmärkta aspekter på onsdagen den 3 februari till att planera framåt. Långt framåt. Saturnus som är mästaren av tid och tålamod möter Solen. Solen befinner sig i nytänkande Vattumannen och klurar nu gärna över sätt att få använda sig av sina kontakter och smarta tekniska under för att göra livet mer roligt och effektivt. Solen i Vattumannen älskar också att bringa fram livsdrömmar. Sitt ned och tänk igenom dina drömmar och vad du vill åstadkomma. Astrologer anser ofta att aktivitet i det elfte huset är den bästa tiden på året för att så frön till det man önskar inom de kommande 12 månaderna. Och de menar också att det kan gå väldigt fort om man önskar och agerar just denna tid. Och så Saturnus då- han befinner sig fortsatt i Skytten som han gjort till sin egen hemvist sedan julen 2014. Skytten tänker alltid stort, internationellt och konglomerat. Summering: använd onsdagen till att planera långsiktigt och stort.

Skrämmer förmågan dig mer än framgången?

Det kan bli en alldeles utmärkt spännande vecka det här, med att verkligen satsa på att fundera så mycket över dina mål och dina drömmar. De allra flesta ryggar tillbaka en aning i samband med tanken på att förverkliga drömmar eller stora mål. Det är mycket bra och helt i sin ordning. Att gå utanför sin bekvämlighetszon brukar vara precis det som karaktäriserar växande och åstadkommanden. En del menar att de är rädda för vad som ska hända om de uppnår det de drömmer om. Sanningen är kanske den att de inte är så rädda för att lyckas som för att plötsligt få kraft eller ta ett steg upp på aktningens stege. Att inta en ny roll. Det är den där lilla tron och oron som många gånger skiljer de som når sina mål från de som misslyckas. Bekvämt och som vanligt eller nytt och lite modigt? Med Solen i Vattumannen gissar jag på att vi känner oss lite mer motiverade att satsa, även om vi inte riktigt vet vad som väntar och även om det kittlar i magen av rädsla och förtjusning. Våga, kära ni! Och vågar ni inte denna vecka så får ni en urmärkt chans tänka om och sätta fart i samband med nymånen i Vattumannen i vecka 6…

Smart!

På lördagen den 6 februari känner vi oss särskilt smarta tack vare Solen och Uranus. Överraskande smarta lösningar och tankar kan regna rakt ned i huvudet på oss. Om vi bara har lust att ta emot dem, vill säga. Förvänta dig glada sammanträffanden coh starkt driv kring tankar kring projekt och idéer. Kul!

Flirtiga söndag

Söndagen den 7 februari kan bjuda på en rolig tillställning. Venus som älskar fina event och miljöer slår sig då samman med sin älskade Mars. Skönhet, kärlek och glada tillrop råder. Det kan snabbt bli flirtigt, vackert och riktigt härligt. Venus kommer faktiskt ha varit i farten ganska rejält under denna helg, passion och överraskningar kan ha satt fart på allt från samtal om att byta nycklar till otippade möten. Vilket underbart sätt då att få avsluta veckan med en kul bjudning eller konsert där kärleken dallrar i luften!

Jag önskar er alla en underbar, innovativ vecka!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00