ANNONS

Kärleksastro februari 2016- VÅGEN

/

Här är dina kärlekshändelser i februari!

5 februari: Idag är du redo att visa dina sanna känslor i kärlek. Nu kanske du blir medveten om minnen och mönster från förr som stoppat dig i relationer. Gör dig av med dem!

6 februari: Idag kan det kännas en aning kaotiskt i kärlekslivet. Uranus plötslighet ser till att oväntade kommentarer eller ageranden får dig att tappa balansen. Hela dagen handlar om att väga ont mot gott, ledset mot glatt och säkert mot modigt. Fördelar och nackdelar finns med alla relationer. Vilka val gör du?

8 februari: Med en nymåne i Vattumannen får ditt kärleksliv en nystart. Nu känns det roligare, flirtigare och äventyrligare mellan dig och din partner igen. Den här dagen öppnar för en period av sex månader då du bygger vidare på det du och sin kärlek startar idag. En graviditet nu eller inom 6 månader är möjlig. Singlar hittar kärleken när de är ute och roar sig eller ägnar sig åt kreativa projekt som får dem att må bra.

10 februari: Nyheter om graviditet eller något annat mycket känslosamt, med en lite krydda av öde eller själsfrände, dominerar dagen.

Alla Hjärtans Dag: En mycket passionerad dag för dig. Sex och intimitet dominerar känslan när månen befinner sig i ditt erotiska, åttonde hus. Det är starka, intensiva känslor på schemat när denna transformativa del av ditt horoskop fylls med känslor. Du kan ha nära till båda lyckliga och deppiga känslor. Om du inte har någon att fira med idag, fira dig själv och undvik allt vad självömkan heter. Kärleken väntar på dig i framtiden.

22 februari: Du gör rent hus och med det menas även dina relationer. Om du stått ut med något i hemlighet, såsom en för dominerande partner eller någon som maniskt städat hemma och begärt att du ska göra detsamma, alternativt en riktig kritiker, så kan det bli dags att sätta ned foten och avsluta den relationen. Om du är singel och träffar någon kan det vara en person som du är beredd att visa dina smärtor och hemligheter för. Våga!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00