ANNONS

Kärleksastro februari 2016- SKORPIONEN

/

Här är dina kärlekshändelser i februari!

5 februari: Nu kan det bli intensiva diskussioner i kärlek. Allt i transformationens tjänst. Du och din kärlekspartner kan starta på nytt genom att tala ut och tänka om.  Passion är det gott om också! Singlar kan möta någon som känns väldigt speciell. En känsla av öde och ”skrivit i stjärnorna” finns med i bilden. Det kan snabbt bli väldigt sexigt!

6 februari: Om gårdagen passade sig väl för att tala ut och förändra i relationen, alternativt bara stanna i sängen hela dagen, så är detta en motsatsernas dag. Nu tycks era viljor och önskemål skiljas sig markant och ingen tycks vilja se den andra sidan. Bakslag i kärleken. Alla som letar efter kärleken via nätet- slå av datorn och datingappen. Idag blir det bara knas.

10 februari: De två turplaneterna ger riktigt härlig energi för båda stadgade och singlar. Flirtigt, lust för äventyr och resor och oväntade kärleksvibbar från en vän! Idag är en utmärkt dag för en onlinedate!

Alla Hjärtans Dag: Den perfekta dagen för kärlek? Ja! Nu kommer stadgade Skorpioner varandra närmare och singlar fokuserar på sina behov i kärlek framöver. Ett kul möte kan faktiskt också äga rum för den singel som ger sig ut.

28 februari: Idag är Skorpionen modig i kärlek. Singlar utstrålar ”det” och resten av världen kikar nyfiket efter dig! Stadgade gör sig redo att ta nästa steg i relationen, antingen det handlar om att avslöja något personligt eller byta nycklar.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00