ANNONS

Kärleksastro februari 2016- SKYTTEN

/

Här är dina kärlekshändelser i februari!

5 februari: Nu är det dags att bryta ned begränsningens murar i relationer och kärlek. Det du tror du om dig själv och dina möjligheter i kärlek som singel är avgörande för hur du lyckas uppnå det du drömmer om. Och, om du är i ett fast förhållande, finns det något emellan er som du har hakat upp dig på och behöver få lämna bakom dig? Idag finns alla chanser att riva ned och bygga upp. Det kan bli en riktig djup dag men genom att ta dig en titt in i det allra hemligaste delarna av ditt kärleksliv, kan du bygga upp något som känns tryggt och säkert.

6 februari: Skytten älskar alltid ett äventyr men att spela med ditt kärleksliv som insats är en dålig idé. Nej, den där flirten du har, trots att du är stadgad, är INTE en bra idé idag. Singlar kan få kontakt med någon som ger dig blandade meddelanden. Lyd rådet; om det luktar skumt, är det troligen det också. Låt det vara.

Alla Hjärtans Dag: Praktisk mysighet råder dagen. Oxenmånen uppmuntrar en mysig lunch på ett nyttigt ställe eller kanske en par-behandling på ett SPA. Eller bäst av allt om du kan, en härlig resa till ett lyxigt ställe. Singlar kan ha en internationell flirt på gång! Och ett digert schema för hur ni ska kunna träffas regelbundet. Gör dig redo att använda dina flygmil eller snabbt köpa flygbiljetter!

Mitten av februari till mitten av mars kan ge singlar en kul flirt eller kärleksrelation med någon du bor nära. En granne eller någon du med ett knappslag hittar på dataskärmen. Stadgade får mycket kul sociala event att besöka tillsammans med sin partner.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00