ANNONS

Kärleksastro februari 2016- STENBOCKEN

/

Här är dina kärlekshändelser i februari!

5 februari:  Stenbocken som brukar vara Fröken Business och disciplinerad ser ut att ändra färger idag. Plötsligt är det sotade ögon och något spännande kring dig. Kan bli en intressant dag på jobbet med den looken! Flirt, flirt! Stenbocken går också i transformationstankar gällande kärlekslivet. Vad kan göras bättre? Glöm det som varit, om det varit knas, och gå vidare i något nytt!

6 februari:  Idag kan känslor svämma över. Minnen från förr och tal om hemmet och barn eller gravditet kan göra att det blir lite för mycket för Stenbocken. Stadgade bör tänka efter innan de säger för mycket. Singlar kan möta någon som har lite känslomässigt bagage, om det inte är du som har det. Det är som att trycka på en knapp och något oväntat kommer upp.

10 februrari: En flirt med en utlänning och en känsla av mod i kärleken ger Stenbocken tur i kärlek idag. Res med din älskling eller se till att ni öppnar er för nya världar och kunskaper genom att gå en kurs eller tala om något stort och livsviktigt för er relation. Är du singel kan en utlänning eller en flirt i ett annat land ge den här dagen stjärnglans.

Alla Hjärtans Dag: Kärlek, sex och glamour. Idag drar du blickarna till dig och bör göra det bästa för att njuta av det, singel eller stadgad! Sätt på dig bästa partystassen och ge dig ut med din partner. Låt lyx och bekvämlighet sätta tonen idag. Du är värd det!  En vacker ring kan dyka upp… Om du är singel, sträck på dig, vet att du är snygg, bra och sexig och att rätt person kommer precis när den ska. Självständighet och gott självförtroende är dina bästa kumpaner idag och som resultat kanske du får ett nytt namn att lägga in i din kontaktlista. För att inte säga två…

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00