Kärleksastro februari 2016- VATTUMANNEN

Här är dina kärlekshändelser i februari!

5 februari: Det är djupa, intensiva känslor idag. Stryper du din partner genom att begära full insyn i hans eller hennes liv? Ge upp eller du kan snart stå ensam. Singlar bör vänta lite med att berätta sina innersta önskningar och hemligheter, eller bjuda in någon första kvällen. Personen kanske inte är så pålitlig som det först verkar.

8 februari: Vad vill du ha i ditt kärleksliv egentligen? Med en nymåne i ditt eget tecken och ditt första hus så är detta den bästa dagen på hela året för att bestämma dig för vad DU önskar dig. Singlar och stadgade får en superchans till en personlig nystart. Sätt dig ned och skriv ned dina önskemål och ge dig fanken på att nå dem!

10 februari: Åh lyckliga dag! Du mår toppen och vill ge allt för kärleken. Är det en före detta kärlek som nu ger dig fjärilar i hela magen? Någon du trodde var förlorad för alltid men som nu, närmast mirakulöst, knackar på din dörr igen?  Det är fantastiska vibbar för att använda sig av intuition och lite magi, såsom positivt tänkande om du är singel. Eller snabblevererar nymånens fantastiska energier redan (den 8 februari) det du önskade dig? En väldigt härlig kärleksdag!

Alla Hjärtans Dag: Stadgade och singlar är mer förtjusta i hemmet eller ett hotell som känns som hemma idag. Allt handlar om att göra miljön så mysig som möjligt. Mat, omvårdnad och avslappning står på schemat. Bjud in en date, om du är singel, eller din partner och servera en härlig middag hemma med tända ljus. Om du inte har någon att fira med, bege dig hem till din familj eller närmaste vänner och känn glädjen i att vara tillsammans med dem istället. Nyheter om en ny familjemedlem kan ge stor glädje i familjen idag.

Mitten av februari till mitten av mars är Vattumannen snyggast i zodiaken. Kvinnliga Vattumän blir vackrare och snygga partners kan komma in i ditt liv om du är singel. Det är som om Grace Kelly just gav dig lite av sin stjärnglans och nu kommer hela värden se dig, singel eller stadgad. Ny look? Satsa på lyx och skönhetsbehandlingar!

22 februari: Hoppsan! En mycket het, sexig dag! Starka känslor, romantik och möjliga frierier. Det är fullmåne i ditt intima hus. Behov av närhet, tissel och tassel med en het flirt och sex står på schemat! Ge fullmånen +/- 4 dagar från och med den 22 februari för att leverera magin!