Kärleksastro februari 2016- FISKARNA

Här är dina kärlekshändelser i februari!

8 februari: Det ligger spiritualitet och återhämtning i luften vid dagens nymåne. En chans att nå en nystart i kärlekslivet efter att ha först ha vågat tänka i helt nya banor. Själsliga ödesmöten kan ge dig något trevlig att fantisera kring.

10 februari: Den här dagen är slår Alla Hjärtans Dag! Det är verkligen kärlek i luften när du och din partner lägger korten på bordet och talar om framtiden och era möjligheter tillsammans. Gå ut och gör något roligt ihop idag! Singlar som går på fest eller annan bjudning kan möte en kärlek med stor potential. Bli inte förvånad om din flirt kommer från ett annat land eller lever på ett sätt som är helt olikt ditt eget.

Alla Hjärtans Dag: Fiskarna har mer av att umgås med vänner idag. Månen lyser upp ditt kommunikationshus. En middag med vänner, grannar och syskon eller att ge dig iväg på kurs eller insupa information lockar dig idag. Tur att du hade den 10 februari,  idag ser du ut att skippa kärlekssnacket!

22 februari: Dags för ett stort beslut i kärlek. Fullmånen i ditt äktenskapshus kan ge dig en ring på fingret eller singelstatus på Facebook. Vilket ska det bli? En relation som startade för ett halvår sedan når ett avslut eller transformeras till löften för livet. Singlar kan möta någon spännande eller bestämma sig för att satsa på en av de som fyllt dina tankar och ditt hjärta det senaste halvåret.