Så här påverkas stjärntecknen av dagens nymåne!

En nymåne i Vattumannens tecken med fina kontakter med energiske Mars och långsiktige Saturnus ger oss utmärkta möjligheter att använda oss av teknik för att nå framgång men också för att ta viktiga steg gällande hjälpande insatser till behövande. Som alltid med en nymånes potential, använda dagen alternativt de närmaste 10 dagarna för att så viktiga frön inom dessa områden. Resultatet ser vi kring fullmånen i samma tecken den 18 augusti i år.

Vattumannen- Det första huset

Det är dags för en personlig nystart för dig! Du får bara en chans per år för att se över din profil utåt, ditt utseende och dina önskningar, så använd nymånen väl. De senaste två veckorna har du troligen fokuserat på din partner och andra, men nu säger månen är det bara är du-tid som gäller. Kanske startar du ett nytt konto i sociala medier eller bestämmer dig för att ge dig ut och hjälpa andra? Ny träningsutrustning kanske också är aktuell. Nymånen kommer färga ditt kommande halvår och du kan se resultatet av dina ansträngningar vid fullmånen i ditt tecken kring den 18 augusti.

Stenbocken- Det andra huset

En nymåne i det andra huset fokuserar på hur du tar tillvara på dina personliga tillgångar, såsom pengar, men även dina talanger. Det handlar om inkomster och självvärde, skulle man kunna säga. Med en nymåne här är det mycket möjligt att du sätter fart för att förbättra din ekonomi på olika sätt. Onlinebusiness är helt rätt nu! Du söker efter en balans inom detta område och nu har du chansen att få vågskålarna att tippa rätt. Vad behöver göras om eller startas nu för att det ska kännas bättre vad det gäller ägande och pengar? Idéer om hur du kan få en bättre ekonomi kan komma till dig från och med idag. Resultatet av dina nya planer eller ansträngningar kan du se om ett halvår, vid den korresponderande fullmånen i samma tecken.

Skytten- Det tredje huset

Kommunikation står på agendan! Information om olika typer av kurser, information, nyheter, skrivande och sociala medier kan ge dig en rätt galen vecka från och med idag. Kanske hinner du inte ens svara färdigt på alla mail i din inkorg, förrän nya störtar in. Det blir till att agera bläckfisk med tentakler ute åt alla håll. Telefon, mail, brev och sms kommer gå heta! Det är mycket möjligt att du ägnar dagen och den kommande veckan åt att fylla i ansökningar gällande kurser, skriver brev och kanske sätter dig i skolbänken för en tentamen. Kontrakt och avtal kan bli aktuella att ta ställning till. Resultat av det du gör i samband med nymånen kan du se om ett halvår när vi har en fullmåne i samma tecken.

Skorpionen-Det fjärde huset

Det är fokus på ditt hem, din familj och din emotionella trygghet nu. Vad din magkänsla säger dig är den viktig ledstjärna i ditt liv just nu. Att finna lugn och ro står högt på din prioriteringslista från och med idag. Kanske fokuserar du extra mycket på att skapa en plats i hemmet som känns trygg t ex genom att bestämma dig för att skapa nya rutiner för familjen, sätta ut huset till försäljning eller möblera om så att det känns ”nyare” hemma. Ett behov av att göra hemmet smartare via teknik eller nya ljudsystem kan komma över dig! Att fundera mycket över känslomässiga band bakåt i tiden, kanske ända tillbaka till barndomen, kan också bli aktuellt. Du bygger också självförtroende och styrka nu. Om ett halvår ser du resultatet av det du startar i samband med den här nymånen.

Vågen- Det femte husetÄr det dags för en särskilt rolig fest? Att fira kärlek, barn och/eller kreativa projekt? Med en nymåne i det femte huset ligger betoningen på nöjen, glädje och underhållning mer än något annat.

Lejonen styr över det femte huset och förknippas gärna med flirtande och kärleksaffärer. Kanske träffar du en ny spännande kärlek dagarna kring nymånen eller kanske sätter du dig ned med en helt fantastiskt kreativ idé för TV, teater eller bokform. Månen gynnar onlinedating och appar!. Dags att planera för en graviditet? Glädjen lyser igenom och vad du än påbörjar inom 10 dagar kan du se ett resultat av, eller en kulmination av, om cirka ett halvår. Kul! Njut!

Jungfrun- Det sjätte huset

Är det dags för en ny diet, en ny hälsosammare livsstil eller bara bättre organisation kring ditt dagliga arbete? Det är mycket möjligt att du startar på nytt inom alla dessa områden dagarna kring nymånen. Det är troligen en känsla av nytänkande kring både hälsa och arbetsrutiner. Det måste vara så för att det ska bli rätt. Likaså på ditt arbete. Följ de nya reglerna och ditt dagliga arbetsliv blir bättre och mer effektivt. Du har troligen en stor lust att skapa ett helt nytt system för hur du tar hand om dig och ditt arbete. Ta hand om tänder, ben och skelett nu. Effektivt värre och om cirka ett halvår kan du troligen njuta av både en mer vältränad kropp, ett mer hälsosamt leverne samt en imponerande ordning på kontoret.

Lejonet- Det sjunde husetDet är dags för nya tag när det gäller relationer. Både i kärlek och i affärer, faktiskt. Det sjunde huset är ett starkt socialt hus och att ha goda kontakter åt höger och vänster är något som nymånen i detta hus nu vill att du uppmärksammar. Använd gärna internet och sociala medier för att skapa mer möjligheter! Syna ditt eget sätt att relatera till andra för en god vägledning för vad du kan ändra på om någon beter sig underligt mot dig. Det vi ger ut, kommer ofta tillbaka.

Nya kontakter och sociala evenemang kan bli aktuella under de kommande 10 dagarna. Att starta ett gemensamt företag med en partner, gifta sig eller ingå någon form av ny relation på ett socialt plan kan bli aktuellt. Du ser resultatet av ditt nystartande om cirka sex månader.

Kräftan- Det åttonde huset

Känner du en enorm inre kraft? Som om du just rest dig ur ruinerna efter en tuffare tid? Det åttonde huset älskar pånyttfödelse på det psykologiska planet. Det handlar om frågor som har att göra med djupt personliga relationer, trygghet och erfarenheter. Hur du hanterar inre begär och undviker att domderas av andras viljor står i fokus nu. Du framstår som väldigt stark och modig. I förhållande till din partner eller andra som du kan tänkas dela pengar med, såsom bank, bidrag, testamentstagare m m, kan det vara dags att lägga upp en ny plan. Oavsett om du startar ett nytt sparkonto, slår samman din ekonomi med din partner eller ser till att slå ett slag för din egen styrka, kan du se resultatet av dina ansträngningar om cirka ett halvår. En mycket stark, transformativ nymåne för dig!

Tvillingarna- Det nionde huset

Det är dags att få fågelperspektiv, eller kanske filosofens perspektiv, på livet. En nymåne i det nionde huset älskar självinsikter som känns närmast upplysande. Men här finns också juridik, utland, skrivande, TV-och Radiosändningar samt högre studier. Idag och de kommande 10 dagarna kanske det blir aktuellt att inleda en rättsprocess, skriva testamente eller gåvobrev, ansöka till universitet och/eller högskola, planera en utlandsresa eller sätta dig ned för att skriva en bok om alla dina kloka iakttagelser vad gäller livet. Ordet ”Guru” och ”Kunskap” förknippas med det här huset och andlighet och religion ligger nära dina tankar när du tar beslut. Vad du än sätter fart på, kommer att nå sin kulmination om cirka sex månader.

Oxen- Det tionde huset

Från och med idag och de kommande 10 dagarna är det fokus på din sociala status och ditt rykte inom din bransch. Använd den här nymånen till att sprida information om dig, dina kunskaper och för att utveckla nya företagsidéer och samarbeten. Din omvärld ser på dig med gott öga och nyheterna om det du gör och din karriärnisch kan få en otrolig fart som ger dig fler och mer åtråvärda projekt på ditt bord. Nu ser ”de stora elefanterna” dig: investerare och företagsledare. Du har kanske inte tid för familj och privatliv så mycket just nu. Det står bara KARRIÄR över hela din agenda och du är verkligen i förnyelsetagen när du nu sätter nya spännande mål inför framtiden. Skapa en debatt eller skriv ett inlägg på nätet, det kan nå längre än du tror! Arbeta på och du kan se resultatet av dina ansträngningar om ca ett halvårs tid.

Väduren- Det elfte huset

Det är mail åt höger och vänster, samtal och snigelpost med inbjudningar till olika sociala evenemang. Nätverk inom dina intresseområden och aktiviteter kopplade till ditt arbete. Nymånen i ditt elfte hus ger dig fullt upp. Det är som om alla dina kontakter i din smartphone bestämmer sig för att plinga till på samma gång. Många intressanta förslag och idéer kring samarbeten är på gång. Välj det som känns närmast ditt eget huvudspår. Din fokus är på andras väl och ve mer än på egna personliga projekt. Men allt gott man ger ut kommer tillbaka till en. Det är också en önskningarnas tid. Drömmar kan bli sanna om du bara sätter intentionen att nå dem. Om cirka ett halvår kan du skörda frukterna av dina ansträngningar vad gäller föreningsliv, nätverk och välgörenhetsprojekt.

Fiskarna- Det tolfte husetDet är dags för dig att släppa vissa saker.

Det är nödvändigt för att komma vidare. Kanske använder du de närmaste 10 dagarna till att dra dig undan omvärlden en stund. För att reflektera och på något sätt landa på ett spirituellt plan. Det tolfte huset förknippas ofta med känslor och upplevelser man håller ifrån omvärlden. Saker man minns från tidigare eller sådant man inte vill att vem som helst ska veta om. Att inte tvätta sin smutsiga byk så att andra ser, är ett sätt att sammanfatta det hela. Det behöver dock inte vara dåligt, bara högst personligt och känsligt. Du arbetar för att finna förståelse och nå ro och satsar på personlig återhämtning och din inre styrka nu. Alternativt är det också mycket möjligt att du en i hemlighet startar med ett nytt projekt där en hög chef eller ansvarig tagit dig under sina vingar och säkert lotsar dig framåt. Du kan se resultatet av dina ansträngningar om cirka ett halvår. Nya rön inom hälsan kan hjälpa dig framåt om du tampats med hälsoproblem.

Jag önskar er alla en härlig dag!

Kramar Helena