Jag har blivit spådd

Redan innan jul skrev jag om spådamer och medium och att jag gärna ville veta vilka ni kunde tipsa om. Jag hade en känsla av att det vore kul med en spådom men visste inte vem jag ville anlita. Ni tipsade om flera person men ändå kände jag inget speciellt i maggropen. Så jag lät det vara. Men så hörde en släkting av sig och berättade att hon anlitade en duktig spådam som gärna ville ha ett personligt horoskop av mig. Kunde vi byta tjänster? Sagt och gjort.

Jag fick kontakt med Angeli. Jag gav henne ingen information utan bara uppdraget att ”säga vad hon ser gällande arbete och privatliv”.

Ni vet ju att jag brukar låta Mark Bajerski vägleda mig, senast i maj talade jag med honom. Det var väldigt lustigt att det som Mark redan hade sagt, sa Angeli också men med lite ytterligare förtydlingar. Det jag fick höra ligger också i linje med tankar jag haft. Det känades väldigt roligt.

Tiden får nu utvisa vad som kommer att ske men vad gäller min släkting så ringde hon senast i veckan och berättade hur en av Angelis spådomar slagit in.

Jupiter, min styrarplanet, befinner sig retrograd och jag tar tillfället i akt att sakta ner en aning och fundera kring livsmål och nya planer. Det känns friskt att göra det, att vara beredd att öppna dörren för vad som än må komma.

Glad tisdag till er alla!

Kramar

Helena

 1. Magda skriver:

  Ann-Christin Nilsson är helt otrolig, dåtid, nutid, framtid, namn och massor av info. Har varit där fyra ggr och många vänner och vänners vänner som besökt henne med bästa rekommendationer. Har varit Hos Benny Rosenqvist, Brigitte och några fler men ingen är så träffsäker och har så mycket info att ge som anci!!! Hon får alltid kontakt med döda släktingar. Skulle kunna skriva en bok om allt…

  1. Camilla skriver:

   Hej, hur hittar jag henne? Tack på förhand .)

 2. Är det sant att man ska spa sig max en gang per decennium? Har hort detta! Vad tycker du, Helena?

  1. Hej Alexandra!
   Nej, det där rådet tycker jag du kan skrota. Men det kan ligga något i grundtanken i varifrån jag tror att rådet kom: besök inte ett medium mer än att du fortfarande kan fatta dina egna beslut. Ingen kan bestämma över ens eget öde bättre än en själv!
   Kram
   Helena

 3. Tina skriver:

  Jag måste bara berätta om Vivi Linde. En väninna hade besökt henne och jag blev själv sugen. Det här var länge sen, på den tiden då hon tog emot personliga besök. Tror inte hon jobbar så längre. Hade ingen erfarenhet av ”sånt” öht och blev blown away. Hon berättade grejer som var helt otroliga. Det var en livsomvälvande upplevelse som jag fortfarande bär med mig!

  1. Hej Tina!
   Spännande, men så synd att hon inte ger rådgivning längre då….
   Kram
   Helena

 4. Anna skriver:

  Spännande! Själv skulle jag vilja rekommendera Esmaralda! Jättebra! Fast det tipset kanske du redan fått :) Är personliga horoskop en tjänst man kan köpa av dig?

  Kram

  1. Hej Anna,
   Och var finns Esmeralda?
   Jag gör tyvärr inte personliga horoskop nu- jag hinner det inte. Med Angeli blev det ett byte av tjänster och var en engångsföretelse. Men jag kan varmt rekommendera Margareta Hedin på Isis Kammare i Gamla Stan i Stockolm.
   Kram
   Helena

   1. Anna skriver:

    Tack för tips! Hennes hemsida tror jag du hittar på esmaralda.webnode.se annars kan man kontakta henne via hennes blogg där man även kan få svar på korta frågor gratis ezmaralda.blogg.se. Det ska vara med Z på bloggen då det finns någon annan Esmaralda som har en blogg. Hon är jätteduktig kan jag säga av personlig erfarenhet :)

    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..