ANNONS

Så blir din Alla Hjärtans Dag!

/

Kärleksastro Alla Hjärtans Dag 2016

Fiskarna

Alla Hjärtans Dag: Fiskarna har mer av att umgås med vänner idag. Månen lyser upp ditt kommunikationshus. En middag med vänner, grannar och syskon eller att ge dig iväg på kurs eller insupa information lockar dig idag. Tur att du hade den 10 februari, idag ser du ut att skippa kärlekssnacket!

Vattumannen

Alla Hjärtans Dag: Stadgade och singlar är mer förtjusta i hemmet eller ett hotell som känns som hemma idag. Allt handlar om att göra miljön så mysig som möjligt. Mat, omvårdnad och avslappning står på schemat. Bjud in en date, om du är singel, eller din partner och servera en härlig middag hemma med tända ljus. Om du inte har någon att fira med, bege dig hem till din familj eller närmaste vänner och känn glädjen i att vara tillsammans med dem istället. Nyheter om en ny familjemedlem kan ge stor glädje i familjen idag.

Stenbocken

Alla Hjärtans Dag: Kärlek, sex och glamour. Idag drar du blickarna till dig och bör göra det bästa för att njuta av det, singel eller stadgad! Sätt på dig bästa partystassen och ge dig ut med din partner. Låt lyx och bekvämlighet sätta tonen idag. Du är värd det!  En vacker ring kan dyka upp… Om du är singel, sträck på dig, vet att du är snygg, bra och sexig och att rätt person kommer precis när den ska. Självständighet och gott självförtroende är dina bästa kumpaner idag och som resultat kanske du får ett nytt namn att lägga in i din kontaktlista. För att inte säga två…

Skytten

Alla Hjärtans Dag: Praktisk mysighet råder dagen. Oxenmånen uppmuntrar en mysig lunch på ett nyttigt ställe eller kanske en par-behandling på ett SPA. Eller bäst av allt om du kan, en härlig resa till ett lyxigt ställe. Singlar kan ha en internationell flirt på gång! Och ett digert schema för hur ni ska kunna träffas regelbundet. Gör dig redo att använda dina flygmil eller snabbt köpa flygbiljetter!

Skorpionen

Alla Hjärtans Dag: Den perfekta dagen för kärlek? Ja! Nu kommer stadgade Skorpioner varandra närmare och singlar fokuserar på sina behov i kärlek framöver. Ett kul möte kan faktiskt också äga rum för den singel som ger sig ut.

Vågen

Alla Hjärtans Dag: En mycket passionerad dag för dig. Sex och intimitet dominerar känslan när månen befinner sig i ditt erotiska, åttonde hus. Det är starka, intensiva känslor på schemat när denna transformativa del av ditt horoskop fylls med känslor. Du kan ha nära till båda lyckliga och deppiga känslor. Om du inte har någon att fira med idag, fira dig själv och undvik allt vad självömkan heter. Kärleken väntar på dig i framtiden.

Jungfrun

Alla Hjärtans Dag: Gör något ovanligt idag. Något ovanligt lyxigt, vill säga! Månen är i bekväme Oxens tecken. God mat, vackra miljöer och fina kläder är ditt tema för dagen. En partner kan överraska dig med en oväntad resa och singlar kan möta Herr/Fröken Rätt på teatrar, shower och konserter. Flirtigt, glamoröst och äventyrligt oavsett kärleksstatus!

Lejonet

Alla Hjärtans Dag: Både singlar och stadgade par har en känsla i sikte idag: Säkerhet. Idag kan stora planer läggas inför framtiden. Att avge löften till varandra eller till sig själv för hur man vill ha sin framtid är helt rätt aktivitet att ägna sig åt. Eviga singlar kanske faktiskt också inse det mysiga i att befinna sig i det förutsägbara och säkra, istället för att jag kärleksdraman och korta kickar. Bekvämt, rätt lyxigt och gott kommer troligen återkomma på många Lejons önskelista i kärlek inför framtiden.

Kräftan

Alla Hjärtans Dag: En rolig social händelse kan vänta stadgade par. En resa i grupp med andra vänner eller något nätverk lovar att bli en kul och romantisk upplevelse. Frierier kan faktiskt ske även om man är mitt i en feststimmig lokal med massor av folk. Singlar som önskar sig en partner vid sin sida har de bästa förutsättningarna att hitta någon bland stora grupper av folk idag. Låter kanske som självklart men just nu finns kärleken bland dina vänner, kurskollegor, nätverkskontakter och ytliga bekanta.

Tvillingarna

Alla Hjärtans Dag: Par kanske väljer att stanna hemma med fördragna gardiner. Singlar kan mycket väl bege sig iväg på något äventyr som känns väldigt ovant och nästan tabu alternativt kanske tanken på att köpa med lyxig hämtmat och skämma bort sig själv verkar vara den bästa idén.

Oxen

Alla Hjärtans Dag: Med en måne i ditt eget tecken handlar den här dagen bara om dig. Oavsett om du är singel eller i ett fast förhållande så kommer du se till att ge dig själv omtanke och kärlek idag. En fin present till dig själv eller klara besked till din partner om vad du önskar göra, ger dig allt du önskar av lyx och välmående idag.

Väduren

Alla Hjärtans Dag lovar lyxig mat, fina miljöer, stor bekvämlighet och kanske ett femstjärnigt hotell nära mark och land. Oavsett singel eller stadgad så kommer Vädurarna unna sig god mat och lite extra omvårdnad denna dag.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00