”Talkshow” i P4 och P5 i måndags

I måndags gästade jag Mia Bryngelson och Ison i radioprogrammet ”Talkshow”. Jag fick vara med en hel timme och berätta om min resa från juristvärlden till astrologibloggen och författande. Det var hur kul som helst! Ni kan lyssna på avsnittet HÄR. Jag var med klockan 10-11 så jag kommer in efter ca en kvart.

Mia och Ison var två personer som var väldigt roliga att prata med. Under pauser för nyheter och musik pratade vi horoskop och livsdrömmar. Inte så tokigt alls. Jag hade med mig deras horoskop och självklart blev det lite kommentarer kring det också, både i programmet och utanför.

Väldigt roligt att få tala om astrologi på självaste nymånen i nytänkande Vattumannens tecken!

Glad lördag till er alla!

Kramar

Helena

 

  1. Tack för era fina kommentarer! Hoppades att inte någon berömd Skytten-groda skulle hoppa ur munnen i direktsändning :-) Det gick bra och var en rolig erfarenhet! Kul att ni gillade och att ni skrev!
    Kramar och glad vecka!
    Helena

  2. Lena skriver:

    Du var jättebra, borde få ett eget radioprogram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..