Vårhoroskop 2016- VÄDUREN

Horoskop för mars, april och maj för Väduren

Mars

När Solen träder in i ditt eget tecken den 20 mars har du den bästa nystartsenergin för nya projekt. Gör det precis när din födelsedag varit. Det kommer hända mycket på stjärnhimlen och världen kommer inte att vara sig lik efter sol-och månförmörkelserna den 9 respektive 23 mars. Den 9 mars kommer ge dig en del att tänka på gällande tro och spiritualitet. Barn, egna eller i din närhet, kan också behöva mer av din tid för att stora händelser sker dem. Den 23 mars påverkas ditt kärleksliv och du tar förmodligen ett viktigt beslut. Att gå eller stanna för alltid. Något du inte visste om gällande din partner eller date kan överraska dig. Söker du arbete kan den 22 mars ge dig glada nyheter.

April

Du fortsätter att ta hand om dig och tänker mycket på det du önskar uppnå. Resten av världen och deras önskemål känns långt ifrån dig nu. Det viktiga är att du får markera nystart enligt dina egna regler. Den 5 april flyttar vackra Venus in i Vädurens tecken och du får precis som du önskar i kärlekslivet. Singlar attraherar kärleken lekande lätt och de i stadgade relationer njuter av att partnern tycks gå genom eld och vatten för att vara dig till lags.  Passa på och handla kläder och unna dig lite lyx. Du är så snygg med Venus i ditt tecken! Förvänta dig goda nyheter gällande pengar och affärsmöjligheter den 5 april men särskilt efter den 19-23 april.

Maj

Det är snart dags för sommar och för din del är det dags att släppa karriärfokus och istället ge din familj och ditt hem all din uppmärksamhet. När du befinner dig i balans i hemmet och med dina nära och kära samlar du krafter som ger dig möjligheter till framgång när det om cirka ett halvår blir tal om att satsa i jobbet igen. Du har fullt flöde vad gäller pengar. Tur rent av!  Du tycks också få in mer pengar på kontot genom att göra sådant som du tycker är roligt. Kreativitet och fritidsintressen kan stå bakom detta. Spela en liten summa den 4 maj eller den 10 eller 11 maj. Det kan ge dig vinst. Stress kan sätta sig i nacken. Unna dig en massage eller be din partner om hjälp! Om du mår toppen, men trots allt inte riktigt vet vad du satsa mest på så kan det bero på att din styrande planet Mars befinner sig i retroläge. Låt saker vila och njut av nuet istället. Singlar kan gå på date med affärsmässigt folk och sådana som arbetar på bank eller med pengar. Stadgade kan få fina gåvor av sin partner.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..