Vårhoroskop 2016- OXEN

Horoskop för mars, april och maj förOxen

Oxen

Mars

Två förmörkelser kommer sätta fart på hela världen, och även din. Du ser dock ut att vara väl rustad med en hälsa som andas styrka och energi. Du fokusera på dina vänner och på gruppaktiviteter. Du har lite mer kärleksfokus under perioden 12- 20 mars men annars är du nöjd med alla kul träffar med folk som delar dina intressen. Den 9 mars kan dock en viss vänskap komma att testas i samband med solförmörkelsen. Okänd information om ditt hem eller din familj kan också ge dig lite att kämpa med. Skador i hemmet som måste åtgärdas eller en familjemedlems hastiga behov av hjälp är typexempel på vad som kan ske.

Den 23 mars påverkas ditt arbetsliv av månförkelsen. De där förändringarna du grunnat över det senaste halvåret kanske kommer snabbare än du tror nu. Trassel med bilar eller svårframkomlighet i grannskapet till följd av t ex gatureparationer kan störa dig.

AprilDu befinner dig i en bra period för att skapa livet enligt de villkor som du sätter upp.

Passa på att inleda projekt och idéer som ligger i linje med dina personliga önskemål. Pengar kommer ge dig goda nyheter hela månaden from den 6 april. Du lägger troligen ned mycket tid på att lyssna inåt och kanske till och med praktisera lagen om attraktion, besöker ett medium eller en astrolog. Att ta hand om din hälsa på sjukhus är också en möjlighet. Syftet är att stärka dig och göra dig redo för perioden efter den 19 april. Då träder du fram och visar världen att du menar allvar. Många av er kan känna er lockade att förnya garderoben, komma i form eller på annat sätt ta hand om er. Om kärleken slår till, vilket är mycket möjligt när man mår så bra som du verkar göra nu, så minns att ge den tid. Din kärleksplanet, Pluto, kommer bege sig ned i retroläge i slutet av månaden. Njut av det som är men avge inga löften inför framtiden.

Maj

Vi det här laget har du nog lagt ned en hel del pengar på dig själv och ditt utseende. Sommargarderoben för 2016 är troligen inköpt och du mår toppen i allt nytt. Kärleksmässigt kommer du attrahera många blickar. När man mår bra, utstrålar lycka och dessutom har fina kläder och snygg frisyr, vänder sig många om. Du utstrålar framgång och fullkomligen glänser. Markera den 13 och 14 maj som dagar då kärleken är på topp. Singlar kan träffa någon ny och stadgade njuter och känner stor närhet till sin partner. Om du söker arbete ska du försöka komma iväg på intervju, eller åtminstone skicka företaget en nytagen bild av dig tillsammans med din CV. Ta viktiga ekonomiska beslut efter den 22 maj, då Merkurius vänt framåt igen efter några veckors retrograd. Efter den 20 maj kommer du lägga allt fokus på dina inkomster och goda nyheter väntar dig.