Vårhoroskop 2016- TVILLINGARNA

Horoskop för mars, april och maj för Tvillingarna

Mars

Mars blir en månad då det kommer kännas som om det händer massor. Förbered dig på många händelser och oväntade sådana. Nu ska alla hemligheter fram i ljuset och det kan bli de som bringar med sig förändringarna. Den första förmörkelsen äger rum den 9 mars och påverkar ditt karriärsliv. Händelser i din bransch och på ditt företag, saker som kanske legat och bubblar under ytan, kommer leda till förändringar. En chef kanske lämnar företaget och lämnar en möjlighet för dig att ta dig vidare upp i hierarkin. Du kan få en drömchans tack vare förändringarna.

Den 23 mars är det dags för en månförmörkelse som påverkar din ekonomi men även din kreativitet och dina barn. Oväntade utgifter kan få dig att svettas en stund innan du tänkt om och barn eller ett kreativt projekt kan behöva all din uppmärksamhet.  Se till att ha extra tid och tålamod till familjen.

April

Pluto, din hälso- och arbetsplanet, saktar ned och beger sig retrograd den 18 april. Nu gynnas ditt arbete och din hälsa av att du ser över det du redan har skapat, istället för att du initierar nya hälsovanor eller söker nytt arbete. Dubbelkolla allt om du inte kan vänta. En ny diet eller medicinsk behandling kanske lovar mer än vad den verkligen kan ge.

Du har potential att tjäna bra dagarna mellan 7-23 april. Använd dig av internet, sociala medier och dina nätverk, särskilt runt nymånen den 7 april. Det kan ge dig massor av händelser de efterföljande sex månaderna.

Den 28 april beger sig Merkurius, din styrare, ned i retroläge. Dina drömmar och planer för framtiden kanske inte känns lika tydliga. Ge dig tid att fundera fram och tillbaka några vändor. Undvik att skriva kontrakt eller viktiga dokument när Merkurius backar.

Maj

Äntligen lite klarhet i kärleksfrågor! Din styrare av seriös kärlek, Jupiter, sätter fart framåt igen den 9 maj. Saker du grubblat över gällande din relation eller avseende ett partnerskap i affärer, når nu klarhet och du kan ta ett beslut.  När Merkurius också sätter fart framåt den 22 maj är du klarare över dina mål och önskningar än du varit sedan året startade. Du tycks se en högre mening med det som sker dig, sorger som glädjeämnen. Det gör det lättare för dig att med tacksamhet se på det som varit, även om du nu väljer bort en kärlek eller tackar nej till fortsatt samarbete med en affärspartner. Det är som att dra ut en tand, smärtsamt när det sker, men befriande efteråt när man läker. Den 20 maj träder Solen in i ditt första hus och det är dags för ditt astrologiska nyår. Det är en perfekt tid för att ta extra hand om din kraft, ditt utseende och din hälsa. Kanske skämmer du bort dig lite extra genom att satsa på en ny bil? Du kommer ha superstjärnestatus efter den 24 maj. Världen kommer titta efter dig för då tycks du dofta framgång och skönhet. Det blir mycket flirtande i sista veckan i maj! Singlar kan träffa någon som är vrålsnygg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..