Astro för alla stjärntecken 18 februari- 2 mars

En fullmåne i Jungfruns tecken den 22 februari ger oss en fin chans till att avsluta ett kreativt projekt eller något vi satte fart på kring nymånen i samma tecken den 12 september förra året. Vi är både fantastiskt inspirerade och praktiska. Turplaneten Jupiter befinner sig nära det som kallas månnoden och en känsla av lycka och ödets nyck letar sig in.

Väduren 21/3- 20/4

Ditt sexliv är extra hett just nu. Planteten Mars eldar upp det på högsta nivå. En detox är det bästa du kan ge dig själv hälsomässigt, både för rening av kroppen men också som start för att lägga om kosten. Du ligger i startgroparna för en nystart som kommer i slutet av mars. Ha lite tålamod till bara. Bäst just nu: Passion!

Oxen 21/4-21/5

Kanske behöver du vila mer än du gör? Massage av ben är toppen för dig nu. Kring den 28-29 ska du satsa på att uppgradera tekniken i hemmet. Ny TV, ljudsystem eller dator kanske? Frågor kring din ekonomi kan ha svajat i januari men blir nu mycket bättre. Långtidsplanera ekonomiskt! Bäst just nu: Utlandet bringar dig lycka i pengar.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du står inför en intensiv jobbperiod.  Studenter har en utmärkt period för att lyckas med tentor och uppsatser. Många Tvillingarna håller också passet i högsta hugg. Avlägsna destinationer och livsvidgande upplevelser lockar!  Tycks ha något att göra med din karriär. Bäst just nu: Goda jobbnyheter den 28 och 29 februari. Du har imponerat!

Kräftan 22/6-23/7

Du har troligen varit fullt upptagen med tankar kring gemensamt ägande och pengar. Nu är det dags att vidga vyerna och sätta dig på ett flygplan eller tåg. Tankar på investeringar i utlandet eller arbetsmöjligheter utomlands blir aktuella. Studenter lyckas bra nu! Bäst just nu: Goda ekonomiska nyheter väntar den 28-29 februari.

Lejonet 24/7-23-8Sätt fart med ett nytt projekt efter den 19 februari.

Du är väldigt populär i sociala kretsar nu vilket ger dig extra kraft. VIP-kontakter hjälper dig också i karriären. En möjlighet till partnerskap eller företagande kan bli resultatet av allt minglande. Bäst just nu: Lejonens sexliv är hetare än vanligt den 28-29 februari.

Jungfrun 24/8-23/9

Saker och ting tycks hända snabbt nu. Mål du satte för ett halvår sedan närmar sig eller uppfylls i hög fart. Nu väntar kul sociala händelser och fina kärleksmöjligheter med mer andliga typer av personer. Stadgade par utforskar gärna spiritualitet tillsammans. Yoga ihop! Bäst just nu: Lyckliga kärlekshändelser den 28-29 februari.

Vågen 24/9-23/10

Starta nya projekt den 18-22 februari för bästa flöde. Singlar är extra attraherade av personer med god ekonomi. Kanske visar du också din kärlek genom att ge bort något extra fint till din partner nu. Kul och nöjen är din prioritet. En resa eller flera roliga fester väntar dig. Bäst just nu: Din intuition är på topp- lyssna!

Skorpionen 24/10-22/11

Sliter du med minnen från dåtiden eller vad du en gång tog för beslut? Nu har du en chans att lämna det som varit och gå vidare. Rädslor och smärtor kan släppas nu. Vi är mer än vårt förflutna. Kärleksmöjligheter för singlar finns kring hemmet och familjen. Stadgade par myser hemma. Bäst just nu: Du växer i styrka och mår bättre!

Skytten 23/11-22/12

Ditt kärleksliv är så mycket gladare nu. Möjligheter för singlar att möta den rätte finns i miljöer där studenter och genier vistas. Håll utkik på föreläsningar och i grannskapet! Stadgade har kul genom att diskutera litteratur eller forskning. Bäst just nu: Ny rön inom hälsa kan vara det du väntat på. Healing är rätt för dig nu!

Stenbocken 23/12-20/1Stenbocken älskar sina karriärmål. Nu är bästa sätt att lyckas i jobbet att först se till att familjen och det egna känslolivet är på topp. Rustad med kärlek och god hälsa når du längst. Du tjänar pengar genom att göra sådant du älskar. Bäst just nu: En resa eller skrivprojekt når ett viktigt avslut kring den 22 februari.

Vattumannen 21/1-18/2

Ditt arbetsliv är hektiskt och det kan ligga viss irritation i luften på kontoret. Nu är det dock dags att fokusera mer på ditt familje- och kärleksliv. Singlar minglar och njuter av flirtiga blickar. Stadgade par gör roliga saker som att resa och gå på kalas ihop. Bäst just nu: Skratta hela vägen till banken den 28-29 februari!

Fiskarna 19/2-20/3

Fiskarna fötter är alltid extra känsliga. Genom att satsa på fotmassage nu kan du hjälpa din hälsa extra mycket. Hur du lever ditt liv kan också vara bättre än krämer eller mediciner. I mitten av mars väntar en stor, personlig förändring. Rusta dig genom att styrka dig själv. Bäst just nu: Pengar och karriär ger goda nyheter!