Vårhoroskop 2016- KRÄFTAN

Horoskop för mars, april och maj för Kräftan

Mars

Utlandet, högre studier och utåtriktade aktiviteter lockar dig mycket nu. Studenter högpresterar och har flöde på tentor och uppsatser. Två förmörkelser kommer skaka om en del i mars. Den första, en solförmörkelse, äger rum den 9 mars och påverkar just planer gällande högre utbildning men också juridik och internationella projekt. Studenter kanske tänker om gällande utbildningen och tankar kring ekonomi kan göra att du överväger att arbeta i utlandet eller satsa på en produkt som berör internationella marknader. Det kan kännas skakigt nu, men se det som att detta är stjärnornas sätt att visa dig på rätt spår.

Den 23 mars är det dags för en månförmörkelse och den här gången är det familjeliv och ditt boende som kommer ge dig anledning att släppa allt annat. Kanske behöver ditt hem omedelbart tas om hand för att något rör brister eller något annat behöver bytas ut eller renoveras. Dina nära familjerelationer kan också hamna i fokus. Det är lite mer drama på hemmafronten och bland dina nära och kära, än vanligt. Gör dig beredd att avsätta tid för familjen.

April

Driv inte på dig själv mer än att du orkar resa dig upp och känna dig utvilad varje morgon. Stress gnager på dig nu. Alla former av träning motverkar negativa känslor i kroppen nu.

Om du arbetar i en mänsklig takt kan du åstadkomma storverk nu. Du befinner dig i din årliga karriärtopp och kan få både en klapp på axeln, högre lön och en befordran inom din bransch.

Ditt kärleksliv mår bra av att du funderar igenom saker och ting, innan du fattar beslut. Ta inga förhastade beslut förrän i mitten i augusti. Singlar är attraherade av karriärfolk och människor i kostym. En Mr Big vore helt rätt!

Maj

I maj ler lyckan mot dig gällande ekonomin. Vänner, bekanta och nätverk kan öppna viktiga dörrar för dig och som ett resultat kanske du får ett nytt, spännande jobb eller uppdrag som ger dig mer pengar på kontot. Dina kunskaper inom teknik och internet är också faktorer som spelar roll för dina inkomster. Drottning i sociala medier? Nu kan du få din chans! Passa på att formulera mål om vad du önskar uppnå inom det kommande året. Du befinner dig i din årliga önska-och-det-kan-bli-sant-topp! Våga tänka utanför ramarna och gå din egen väg nu. Den 2-4 maj är kalasdagar för pengar eller för att få ett nytt drömjobb. Satsa en liten summa på lotto!

Efter den 20 maj kan dina drömmar eller medium, astrologer och helare ge dig råd värda att lyssna till, särskilt gällande din ekonomi. Vågar du lyssna?

 1. Kräfta skriver:

  Oj vad träffsäkert. Ett Europeiskt företag i ett något skakigt omr av Europa tog kontakt idag och vill göra ett samarbete. Den skyddande kräftan slog till och tänkte att det vore läskigt men efter lite efterforskningar verkar det helt ok. Magkänslan säger det också så det handlar bara om rädsla för att testa vingarna och våga

  1. Hej Kräfta!
   Vad roligt om du tyckte att det stämde och grattis till att du vågade. Rädsla är ett tecken på att du ger dig ut på en spännande resa. Lycka till!
   Glad helg, kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..