Horoskop vecka 8, 2016

Hur effektivt kan det bli?

Det är fullmånedags! Måndagen den 22 februari äger en fullmåne rum i Jungfruns tecken. Frågor kring plikt, ansvar, dagliga rutiner och att göra nytta hamnar i fokus. Och hälsan. Jungfrun styr över dessa två ämnen. Jungfrun älskar renhet, detox, träning och sunda värderingar. Dags för en ny hälsoplan eller kanske att introducera ett supereffektivt och väl detaljerat arbetsschema för att ro i land projekt under det kommande halvåret. Kika in här på bloggen på måndag för mer information inom vilket livsområde som fullmånen faller för de olika stjärntecknen.

Kreativitet och gudomlig inspiration flödar fritt!

Neptunus och Solen kommer befinna sig i konjunktion i samband med fullmånen också. Det skänker stor skaparglädje och flöde kring kreativa och artistiska satsningar. Vi är praktiska och kan göra verklighet av våra fantasifulla idéer. Jupiter, turplaneten, befinner sig också mycket nära den norra månnoden som symboliserar ödet. Jag tror att vi kan vänta oss goda nyheter med en känsla av ” det var skrivet i ödets bok”. Poetiskt, eller hur?

Långsiktiga planer- skriv kontrakt nu!

Står du i begrepp att teckna ett viktigt avtal eller kontrakt ska du se till att använda dig av torsdagen den 25 februari. Saturnus, som lovar varaktighet, och Merkurius, kontraktsmästare nummer ett, slår sig samman denna dag. Nu kan de planer eller avtal du ingår hålla för väldigt lång tid framöver, kanske för resten av ditt liv. Merkurius befinner sig Vattumannen vilket indikerar lite av geniets drag eller i alla fall att det troligen handlar om en nytänkande, originell idé. Saturnus befinner sig i globale Skyttens tecken. Avtal eller överenskommelser med koppling till utlandet, skrivande eller tv-sändningar är heta områden. Stora , världsomspännande företag kan vara intresserade av just din idé. Spännande!

Ta fram Steve Jobs inom dig!

Dagen efter, fredagen den 26 februari, känns som en kul uppföljning av den positiva torsdagen. Merkurius flirtar då hejvilt med Uranus. Idéer som är enormt begåvade eller nytänkande, gärna med koppling till hur man använder teknik eller internet, kan trilla rakt ned i huvudet på oss! Samla medarbetarna till ett möte för att brainstorma eller sätt dig ned och tänk fram riktlinjer för hur du vill arbeta framöver. Våga följa upp dina snilleblixtar! De kanske bara drabbar dig i några sekunder, men vem vet, de kanske kan förändra ditt liv. Eftersom Uranus befinner sig i jagets tecken, Väduren, kan en idé som sätter dig i fokus, som någon slags talesperson eller officiell representant, vara det som omvärlden går igång på nu. Kanske kommer frågan upp om du vill föreläsa/undervisa eller vara ansiktet utåt för ett nätverk som arbetar mycket med innovativ teknik, självpublicering eller inom sociala medier. Våga ta det steget!

Arwens rike…

Veckan avslutas med en utmärkt inspirerande söndag, den 28 februari. Solen och Neptunus är på sitt bästa hunör. Musik, fantasi, medkänsla och helande är Fiskarnas melodi och där befinner sig de tu nu. Gå på en konstutställning, måla själv eller försvinn långt bort i sagornas värld på bioduken, i en bok eller hemma i soffan med en klassisk film full av vackra älvor och väsen, som Sagan om Ringen.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..