Vårshoroskop 2016- JUNGFRUN

Horoskop för mars, april och maj för Jungfrun

Mars

En händelserik månad för dig och för resten av världen väntar. Det är dags för årets två första förmörkelser. Den första, en solförmörkelse, påverkar ditt kärleksliv då den äger rum i ditt sjunde hus den 9 mars. I det sjunde huset finns även partnerskap inom affärer, som på ett sätt kan kallas för en typ av äktenskap också. Förmörkelser bringar ofta med sig överraskande vändningar. Om någon smuts sopats under mattan, kommer den nu ut i ljuset igen.  Beslut kring äktenskap och affärssamarbeten är typiska för den här händelsen. Dags att säga ja inför prästen eller sätta ned foten och tacka för dig i kärlek eller affärer? Bara du vet.

Den 23 mars är det dags för en månförmörkelse som äger rum i ditt andra hus, alias inkomsthuset. Dramatiska förändringar dallrar i luften. Oväntade utgifter eller nya kostnader kan få dig att sätta dig ned för en kvick omplanering för hur du ska få din ekonomi att gå ihop framöver.  Jungfrun har ett fantastiskt år med Jupiter, turplaneten, i ditt eget tecken. Kanske har du inte haft så mycket tid att reflektera över budget och ekonomi då du varit upptagen med nya projekt. Men nu är det dags att sätta dig med räkningar och kontoutdrag!

April

I slutet av mars tog du dig antagligen i kragen gällande ekonomi och utgifter. Den 7 och 8 april kanske du får dig en liten extra påminnelse om att dubbelkolla att dina nya ekonomiska planer verkligen stämmer. Har du tur får du överraskande mer pengar över. I värsta fall behöver du göra om din plan. Den här trenden kan prägla din månad en aning då Venus i slutet av april återkommer med nyheter som känns oväntade, särskilt kring den 22- 23 april.

April är din detox-månad. Nu när du ändå renar din ekonomiska situation kanske du lockas av att ta tag i dina garderober, lådor eller eget inre liv också. Ut med dåliga relationer, skral ekonomisk planering och osunda vanor- in med detox, träning, smarta penga-planer och harmoniska vänner och kärleksrelationer! Nu kan du verkligen uppfinna ditt lyckohjul på nytt!

Maj

Studera på universitetet? Tanken kan locka dig lika mycket som att packa din väska och ge dig iväg på en längre resa. Anledningen är att Solen lyser upp ditt nionde hus och får dig att sukta efter nya vyer och kunskaper. Juridiska frågor och tanken på att läsa, skriva eller föreläsa finns även där. Det nionde huset är lärarens hus. Passa på att läsa en kurs som är obligatorisk för ditt arbetes skull- nu har du extra lätt att lära dig och ta in nya perspektiv. Trenden håller i sig fram till och med den 20 maj.

De sista 10 dagarna i maj sätter din karriär fart spikrakt uppåt. Det är dags för din årliga statustopp. Succé och framgång i ditt yrkesliv kommer till dig. Nyckeln till största framgång nu är att odla en form av andlig eller medhjälpande syn i affärer och arbete. Goda intentioner i affärsvärlden ger extra skjuts. Karma talar. Lyssna också till din inre röst och drömmar gällande din karriär. Andliga vägledare kan ge dig goda råd nu. Anledningen är att Solen är din spirituella planet och när han nu besöker karriärshuset blandas dessa områden.

Vackra Venus kommer också befinna sig i ditt karriärområde. Mycket goda nyheter för dig och din ekonomi men också för dina möjligheter att använda dina talanger på ett lukrativt sätt! Pengar och löneökningar kan glädja dig. Venus är din ekonomiska planet och när hon förgyller ditt karriärhus ger det dig en fantastisk chans att på samma gång klättra i status i din bransch och ge dig mer på kontot!

Jag tror att du kommer älska maj!

 1. Tack Emma och Helene för era fina kommentarer! De glädjer mig!
  Skriver på nya astroboken för fullt och är snart kommen till hälften. :-)
  Kramar och glad vecka!

 2. Emma skriver:

  Tack snälla för bra horoskop. Varm kram till dig! /Emma

 3. Helene skriver:

  Maj månad låter helt underbar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..