Vårhoroskop 2016- VÅGEN

Horoskop för mars, april och maj förVågen

Mars

Det blir full fart framåt den här månaden!  Två förmörkelser kommer sätta fart på ditt liv. Den 9 mars äger en solförmörkelse rum i Fiskarnas tecken och i ditt sjätte hus. Detta betyder att din hälsa och ditt arbetssätt kommer stå i fokus. Jobbnyheter såsom byte av jobb eller nya arbetsuppgifter är möjliga. Att ta tag i din hälsa, något som du kanske skjutit på ett tag, blir nu nödvändigt. Förmörkelser tvingar ofta fram förändringar genom att hastigt och lustig kasta fram nya omständigheter, fakta eller händelser. Det är bara att hänga med i svängarna!Den 23 mars är det dags för en månförmörkelse i ditt eget tecken. Ni som är födda tidigt i tecknet, de första 5 dagarna, kommer känna av händelserna mest. Nu är det dags att se över din stil, din profil och ditt jag. Vad önskar du dig? Vad är det som inte blir som du vill och hur kan du leva ditt liv på dina egna villkor? Stora, viktiga beslut gällande dina egna önskemål, som du antagligen grunnat på det senaste halvåret, får dig att agera.

Månen är din karriärplanet så det finns en koppling mellan dina innersta önskningar, din profil mot omvärlden och din karriär. Förändringar i din bransch kan påverka dig eller du kanske tar ett nytt personligt kliv som påverkar ditt arbete.

Ekonomiskt tror jag du kommer älska dagarna 12-20 mars. Jupiter skickar tur, expansion och en internationell touch till din inkomstplanet, Pluto.  Härligt! En pr-plan för utlandet kan leverera eller något hemligt projekt kanske tar form efter intensiv mailväxling. Världen kanske inte är redo att få veta riktigt ännu men du kan glädja dig.

April

Du är populär nu! Inbjudningar och förfrågningar från andra vittnar om att alla vill att du ska finnas med när det ska firas eller skapas event av något slag. Solen i ditt sjunde hus ger dig fart i det sociala livet och skapar även ett kul flöde för ditt kärleksliv. Du är den naturlige styraren av det sjunde huset så du bör älska alla chanser till att mingla, träffa andra och springa in i potentiella kärlekspartners. Om du är stadgad kommer du finna att det råder större harmoni i ditt kärleksförhållande och att ni har väldigt roligt ihop. Ni är inte bara älskare utan även varandras bästa vänner. Den 11 och 12 april kan något särskilt kul kalas eller en kärlekshändelse äga rum- notera den dagen i din almanacka!

För er som tvivlat i kärlekslivet: använd er av perioden from den 17 april. Fram till och med slutet av juni är det en bra period för att sakta ned en aning och inte ta förhastade beslut. I början på juli har du svaret på vad du ska göra. En gammal kärlek kan eventuellt dyka upp under den här perioden också. Se det som en chans att läka gamla minnen, eller satsa igen. Bara du vet…Även din ekonomi behöver sig en översyn och utvärdering.

Den 18 börjar Pluto backa och inleder därmed en flera månader lång retrogradperiod. För din ekonomi gäller samma råd som för ditt kärleksliv: göra inga större förändringar om du inte är absolut 100 % säker på din sak.

Maj

Händelserna i ditt ekonomiska liv och dina möjligheter till att tjäna bra med pengar har saktat ned en aning i och med Plutos retrograd som pågår. Men goda ekonomiska chanser finns fortfarande. Med Solen i ditt åttonde är det en bra period för att under de första tre veckorna av maj betala av skulder eller se över skatteplanering och boka ett personligt möte med din bankman. Arv, gåvor, bodelning och testamentsfrågor hänger också i luften. Merkurius, planeten som styr bl a kontrakt, kommer backa hela månaden och fram till och med den 22 maj. Undvik att skriva viktiga papper just då. Du kan forska och planera under denna period men skriv gärna avtal eller dokument när Merkurius är med på banan. Jupiter, som är din kontraktsplanet, kommer också vara med dig då.

Det är möjligt att du fortsatt vänder och vrider på tankar kring ditt sociala liv eller ditt kärleksliv. Det är något som du inte tycks helt nöjd med. Är det dina möjligheter att vara ute, socialisera och göra roliga saker som begränsats för mycket, eller en kärlekspartner som inte känns helt rätt längre? Fortsätt att fundera och se tiden an. I juli har du svaren och lösningarna.