Vårhoroskop 2016-SKORPIONEN

Horoskop för mars, april och maj förSkorpionen

Mars

De största händelserna på himlavalvet i mars månad är sol-och månförmörkelserna. De kommer kännas av för alla tecken även om det är på olika sätt. Förmörkelser är kända för att snabba på händelser och på ett sätt tvinga fram handling. Ny information som kommer fram gör att man inte ser någon annan utväg än att tuffa på framåt.För Skorpionen kommer den första förmörkelsen, en solförmörkelse den 9 mars, att påverka ditt femte hus. En kärleksflirt, ett kreativt projekt eller nyheter om barn eller graviditet kan sätta rejäl fart på ditt liv. Förmörkelsen hänger tätt ihop med Jupiter, din ekonomiska planet, och Saturnus, din kommunikationsplanet som styr det lokala och närbelägna. Någon form av knuff gällande din ekonomi, kortare resor och kommunikation är med och säger sitt kring förmörkelsen. Är det din karriär som gör det lättare för dig att ha en kärlek i din närhet än på pendlingsavstånd, eller ekonomiska nyheter som gör att det är dags att välkomna och planera för en graviditetet eller satsa på en kreativ hobby på allvar?

Oavsett om du satsar på en ny kärleksflirt eller ett kreativt projekt så kommer glädjen i ditt liv vara något som du prioriterar mer under det kommande halvåret.

Den 23 mars är det dags för en månförmörkelse, en fullmåne, i ditt spirituella hus. Dina värderingar och tro gällande andlighet prövas. Om du tillhört en grupp eller kanske följt en guru inom något spirituellt område kanske du tänker om nu. Månförmörkelsen antyder att detta är något som du kanske funderat på sedan ett halvår tillbaka. Att nu ta tag i en hälsofråga eller en hemlighet du burit på, är likaså indikerat. Det tolfte huset är det hemliga huset och där förvarar man allt man helst inte vill att omvärlden ska känna till; hemliga sanningar, ett försvagat hälsotillstånd och framtidsplaner som man ännu inte är beredd att avslöja. Ligg lågt med resor kring den 23 mars då Merkurius, kommunikationsplaneten, påverkas av förmörkelsen.

April

Solen lyser upp ditt sjätte hus och ger dig under månadens första tre veckor massor att göra på jobbet. Korta deadlines och hastiga beslut gällande stora projekt gör att känslan som råder är ”hektisk”. Söker du ett nytt arbete har du alla möjligheter att få napp nu. Din hälsa får också din uppmärksamhet. Träning där du verkligen får svettas oh ta ut dig är helt rätt nu. En tävling eller någon form av utmaning kan stå på ditt schema.Efter den 20 april strålar ditt kärleksliv. En seriös ny kärlek kan komma in i ditt liv om du är singel och stadgade har en mycket lycklig period. Bröllop skulle vara helt rätt nu! Mer kalas och kul event väntar dig då du är mycket populär bland dina vänner och bekanta nu. Din karriär mår också bra av att du är ute och minglar och visar upp dig så hugg alla chanser som kommer!

Om du söker efter en affärspartner finns mycket goda chanser att hitta en sådan efter den 20 april.

Maj

Kärlekslivet och sociala händelser fortsätter att stråla. Markera den 10 och 14 maj som riktiga turdagar för dessa två områden. Precis som i april så gynnas ditt arbetsliv och din status inom din bransch av att ditt kärleksliv mår bra.

När turplaneten Jupiter, din ekonomiska planet, börjar röra sig framåt efter den 9 maj, klarnar dina tankar kring din ekonomi. Nu kommer du bli mer modig och beslutsam om du sedan januari känt dig osäker på hur du skulle planera eller lägga upp din ekonomi. Möjligheterna till mer inkomster blir nu kännbara också. Nu kan du sätta en ny finansiell plan på banan och trycka gasen i botten! Den 10 och 11 ser särskilt positiva ut för nyheter och händelser gällande dina pengar.

Hälsomässigt råder stjärnorna till att göra ditt bästa för att motverka stress och skapa balans i kroppen. Vila är bättre medicin än något annat nu. Ta semester i början av maj (första tre veckorna) om du har möjlighet.