Fotografering på HarperCollins Nordic

Jag sticker emellan med ett personligt inlägg. Det är ju full fokus på Vårhoroskopet 2016 nu och även om jag ser att ni läser det som sjutton så känns det kul med lite mer personliga inlägg också.

Senaste nytt på min front är att skrivandet av Planet Power fortgår. Jag närmar mig faktiskt mitten av manus och kommer därefter att lämna in texten till förlaget för att kolla att vi alla tycker om stämningen och det jag skrivit. Jag skriver ofta på rätt monotont tills jag har ett skelett och sen går jag tilbaka och lägger till sådant som jag tycker behövs för att statuera exempel eller lyfta texten. Det blir en del exempel från mitt eget liv men också från personer som frågat mig och stjärnorna om råd. Jag älskar själv sådana inslag i självhjälpsböcker då jag tycker att de är enormt inspirerande. Jag hoppas att ska känna samma sak.

I förra veckan var det fotografering av författarna på HarperCollins Nordic. Jag bokade klipp- och slingtid hos min duktiga frisör, Linda, på Klippoteket Stockholm och satte mig i frisörstolen klockan tio samma morgon som fotograferingen. Med en smörgås i högsta hugg, klädombyte och en taxibeställning i den andra åkte jag sen upp till förlaget på Kungsholmen. Där väntade jag på min tur att bli sminkad och fotad. Jag träffade flera trevliga författare såsom Lina Forss och Liselotte Roll. Kul samtal om mordiska berättelser, veganmat och astrologi uppstod i väntan. Passade också på att äta upp förlagets godisskål när jag fick chansen! Färden hem kändes extra festlig då jag åkte tåg i make-up värdig en cabaréartist. Smink ser alltid så mycket starkare ut i verkligeheten än på foto. Kanske gladde någon tågresenär i alla fall. Ni ska få se bilden så fort jag har fått den själv. Vet i skrivande stund faktiskt inte när det blir, glömde helt att fråga om det.

Min förläggare Anna berättade att min bild ska användas i Norden och att Danmark och Finland ev vill att jag kommer på besök i samband med boksläppet utomlands. Låter kul!

Vårhoroskopen är snart alla publicerade. Jag siktar på att alla ska ha dem när vi kommit till den 1 mars.

Hoppas att ni har det bra och att ni använder dagens fina vibbar till att kläcka smarta idéer!

Kramar och glad helg!

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..