Vårhoroskop 2016- STENBOCKEN

Horoskop för mars, april och maj förStenbocken

Mars

Du befinner dig i en högst kommunikativ månad. Mars lämpar sig bra för studenter eller de som arbetar med pr, marketing och försäljning. Det tredje husets energier råder under de tre första veckorna och ger dig fart och händelser gällande alla former av informationsflöden.

Fart och händelser kommer det för övrigt inte råda någon brist på i mars. Den 9 mars äger en solförmörkelse rum i just ditt tredje hus och du kanske hastigt bestämmer dig för att ändra planer gällande kurser, försäljningsplaner eller frågor gällande dina syskon eller grannar. Var rädd om din bil och dubbelkolla dina resplaner kring den 9 mars. Oväntade händelser kan annars ge dig lätt stress.Den 23 mars äger en månförmörkelse rum i ditt karriärshus. Utan förvarning kanske du får en chans du drömt om. Känslan är lite som att knuffas över bekvämlighetsgränsen. Stenbocken är karriärstypen så jag vet att du klarar dina nya utmaningar. Ta emot chansen och bestäm dig för att lyckas. En chef som slutar eller ändringar i din bransch kan vara anledningen till att din status och arbete påverkas.

Du kanske, alternativt, bestämmer dig för att göra en helomvändning i ditt arbetsliv. Dags att starta eget inom det du drömmer om?

April

Du kanske har funderat en hel del sedan förra månadens händelser som fokuserade på kurser, utbildningar och din karriär. Tänk inte för mycket bara, då sänker du energinivåerna och blir förvirrad. Du kanske känner av någon form av inre strid mellan vad du vill göra och vad du tycker att du borde göra. Det bästa du kan göra är att följa ditt hjärtas röst, då kommer du sova gott om nätterna. Det pågår en hel radda av händelser gällande din karriär, lite i hemlighet. Jag misstänker att det är du som planerar för stordåd som du inte är redo att berätta för världen riktigt ännu. Kanske är det också det som tar så mycket energi nu.

Dagarna den 7-8 och 22-23 april ser ut som händelserika datum gällande karriär och pengar. Många Stenbockar arbetar hemifrån nu också alternativt ser sin familj som den enda rätt karriären. Betala av skulder den 9-10 april, du ser ut att ha fått mer på kontot då. Ni som söker jobb, satsa på att skicka ut CV den 15 och 16 april.

Maj

Om du kan ta semester nu, vore det idealiskt. Solen lyser upp ditt nöjeshus, det femte, och alla former av skoj, flirt, barn och fertilitet, men också kreativa projekt, är sådant som vill få mer plats i ditt liv. Satsa på graviditet nu! Stenbocken älskar att jobba men även du mår bra av vila. En sista-minuten till solen kanske? De första tre veckorna är väldigt bra för skoj och nöjen och den 22-25 ser glada ut för en resa, sen är det mer arbete som väntar igen…Efter den 20 maj kommer du lägga ned mycket tid på att skapa scheman över arbetet och att ta tag i viktiga projekt som kräver maximal koncentration.

Det ser ut att ligga en del på ditt bord precis innan sommaren. Du kommer också fokusera på din hälsa och prioritera att äta och träna rätt. Låter rätt innan beach 2016!