Horoskop vecka 9, 2016

Skönhet och struktur inleder veckan

Det är sportlovstider för många och vecka 9 startar med en måndag som glittrar av skönhet och det goda livet. Den 29 februari möts vackra Venus och strukturerade Saturnus. Måndagen är en dag då vi tänker bekväm livstil och status. Det är en idealisk dag för att tänka igenom vilken innebörd som ”det ljuva livet” har för var och en av oss. Inte nöjd med hur du lever? Idag kan du då fundera igenom hur du skulle vilja leva och finna en glädje i att se en struktur att sträva efter. Om du inte befinner dig på ett designerhotell med utmärkt uppassning förstås!

Överraskningar i kärlek eller…

På onsdagen den 2 mars kan Uranus och Venus se till att du får det oväntat kul inom kärlek. Uranus älskar ”gubben-i-lådan”-effekten. Hastigt och överraskande letar sig en mycket flirtig och kärleksfull känsla in i alla nära relationer. Singlar ska absolut hålla ögonen öppna och stadgade par kan få en oväntat mysig dag och kväll tillsammans. Det som framförallt ligger i luften är mod och entusiasm inför livet och framtiden. Starkt hoppfullt och kul!

… affärer!

Eftersom Venus även styr över partnerskap i affärer, råder samma känsla av lovande vibbar inför framtiden även för samarbetspartners. Ett oväntat besked som får dig att hoppa till av entreprenörsglädje kan trilla ned från himlen!

Sch!

Fredagen den 4 mars äger ett planetmöte mellan Merkurius och Mars rum. De möts i en kvadratur vilket präglas av en form av stress. Merkurius, som älskar alla former av kommunikation och intellektuella aktiviteter, befinner sig i innovative Vattumannens tecken. Mars, handlingarnas planet, befinner sig i vasse Skorpionen. Skorpionen sticker ofta ifrån om det inte passar och det kan även du göra denna fredag. Väg dock dina ord innan du säger något dräpande som du kan få ångra. Dina ord kan vara bitskare än vanligt och såra den som de träffar rejält.

Dra ner rullgardinen?

Lördagen den 5 mars kan vi känna oss en aning trötta. Anledningen är att Saturnus och Solen möts i en kvadratur. Solen är känd för att vara livsgivande men med bistre Saturnus som hänger sig fast blir effekten den motsatta. Vila och sänk kravlistan till noll om det går.

Om man är stor, måste man vara snäll… och det sker idag!

På söndagen den 6 mars får Solen kontakt med Pluto och de båda befinner sig i en bra aspekt till varandra. De ger av sina energier och kompletterar varandra. Någon kan visa stor medkänsla med dig och inte oväntat skulle det kunna vara någon som du karaktäriserar som den som ”har makten”. I ditt hem kan det vara en stark person som brukar sätta gränserna men alternativt kan det också vara en myndighet eller någon form av finansrelaterad person eller inrättning, såsom en bankman eller låneinstitut. Eftersom det är en söndag kan goda nyheter gällande pengar eller ansökningar komma till dig dagen därpå, på måndagen den 7 mars.

Nästa vecka kommer bli väldigt händelserik- det är dags för årets första solförmörkelse! Om ni redan nu är nyfikna på hur det kommer påverka er kan ni läsa om vårens förmörkelser för alla stjärntecken HÄR.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..