Vårhoroskop 2016- FISKARNA

Horoskop för mars, april och maj förFiskarna

Mars

Många planeter befinner sig i ditt eget tecken och normalt sett brukar de ge en toppenknuff för att få livet på dina villkor. Undantaget den här månaden beror på att vi har två förmörkelser som kommer skapa en del drama och oväntade händelser i ditt liv och även i världen.Den 9 mars äger en solförmörkelse rum i ditt eget tecken. Fiskarna kommer känna av detta rejält. Din image mot omvärlden, dina personliga önskningar och värderingar kommer bli något som du ser över och faktiskt kanske arbetar om. Hur du lever och hur de klär dig och ser ut påverkas. Nu kanske du startar en halvårsresa för att börja leva på ett annat sätt. Förändringar inom ditt arbete är mycket möjliga till följd av nya regler eller förändringar i din bransch. Det är inget du kan påverka utan du åker automatiskt med om exempelvis en chef eller överordnad byter arbete vilket kanske ger dig mer arbete eller en ny titel. Var också noga med att uppdatera och säkerhetskopiera dina dokument kring den 9 mars.

Trassel med bilar och förseningar vid resor hänger i luften.

Den 23 mars äger en månförmörkelse rum i ditt åttonde hus. Förändringar i den ekonomi som du delar med någon annan, typiskt sett din livspartner, men även banken, försäkringsbolag och gemensam egendom efter arv eller skilsmässa, kommer leverera nyheter.  Tankar kring livet och döden tenderar att blossa upp kring en förmörkelse i det åttonde huset. Viktiga insikter om livet är vanliga när man inser att man haft änglavakt eller att någon i ens närhet berättar om en förlust. Fiskarna har ofta stark intuition och ett aktivt drömliv, kring den 23 mars kan det kännas ännu mer aktivt än vanligt.

April

Efter den 5 april väntar dig flera fina möjligheter att tjäna mer pengar genom att använda dig av pr, marketing och sociala medier. Nu är också en bra period för att gå en kurs och lära dig mer om hur informationshantering och försäljning. Du tycks ha bestämt dig för att du ska få en bättre ekonomi och april kan verkligen leverera i enlighet med din önskningar.  Be om en löneförhöjning under de tre första veckorna. En chef kan verkligen hålla dig om ryggen och bevilja din önskan. Undvik stora, dyra inköp efter den 17 april.

Kärleken blomstar den 15-16 april. Om du är singel ska du särskilt hålla utkik i ditt grannskap. Flyttade den perfekte partner kanske just in i ditt hus? Om du går en kurs kan det också ge dig kul kärleksmöjligheter.

Många planeter kommer bege sig retrograd i april. För dig innebär det att du ska skynda långsamt med det mesta. Du kommer också märka att världen tycks sakta ned. Ge dig själv en chans att fundera över livet sådant du har det just nu. Något du vill ändra på eller kanske ge upp helt? Under sommaren och de kommande 3-4 månaderna kommer du se att du kanske tar nya beslut gällande kärlek, ekonomi och livsperspektiv.

Maj

Om april kändes seg och långsam kan det kännas som om livet får lite mer fart nu. Jupiter, den store turplaneten och din karriärplanet, samt Merkurius, din hem-och familjeplanet, får fart igen. Även om du måste vänta på grönt ljus gällande ekonomi så är det gott nog att något i alla fall tycks ske. Jupiter har varit retrograd sedan i januari i år. Detta kan ha gjort att du vacklat gällande din karriär och dina mål. Långsiktiga planer överlag har också tycks en aning oklara. Som om du inte vetat vilken fot du skulle stå på. Jupiter bringar tur, mod och optimism och nu kan du snart känna dig manad att faktiskt ta ett beslutsamt kliv framåt i karriären istället för att vela och vara rädd för att göra fel.

De bästa nyheterna i maj är att du når en ekonomisk klarhet. Det är som om du stannar upp, tänker efter och sedan väljer en ny väg för att hitta en fungerande väg för dina pengar. Håll särksilt utkik kring denna känsla och möjligheter mellan den 7-14 maj. Ditt kärleksliv får sig en rejäl kick efter den 20 maj. Den 24 och 25 kan du ha särskilt kul om du går ut med din partner eller spanar efter en flirt i vimlet.