Vårhoroskop 2016- ALLA STJÄRNTECKEN

Vårhoroskop 2016 (mars, april, maj)

Väduren

Mars

När Solen träder in i ditt eget tecken den 20 mars har du den bästa nystartsenergin för nya projekt. Gör det precis när din födelsedag varit. Det kommer hända mycket på stjärnhimlen och världen kommer inte att vara sig lik efter sol-och månförmörkelserna den 9 respektive 23 mars. Den 9 mars kommer ge dig en del att tänka på gällande tro och spiritualitet. Barn, egna eller i din närhet, kan också behöva mer av din tid för att stora händelser sker dem. Den 23 mars påverkas ditt kärleksliv och du tar förmodligen ett viktigt beslut. Att gå eller stanna för alltid. Något du inte visste om gällande din partner eller date kan överraska dig. Söker du arbete kan den 22 mars ge dig glada nyheter.

AprilDu fortsätter att ta hand om dig och tänker mycket på det du önskar uppnå. Resten av världen och deras önskemål känns långt ifrån dig nu. Det viktiga är att du får markera nystart enligt dina egna regler. Den 5 april flyttar vackra Venus in i Vädurens tecken och du får precis som du önskar i kärlekslivet.

Singlar attraherar kärleken lekande lätt och de i stadgade relationer njuter av att partnern tycks gå genom eld och vatten för att vara dig till lags.  Passa på och handla kläder och unna dig lite lyx. Du är så snygg med Venus i ditt tecken! Förvänta dig goda nyheter gällande pengar och affärsmöjligheter den 5 april men särskilt efter den 19-23 april.

Maj

Det är snart dags för sommar och för din del är det dags att släppa karriärfokus och istället ge din familj och ditt hem all din uppmärksamhet. När du befinner dig i balans i hemmet och med dina nära och kära samlar du krafter som ger dig möjligheter till framgång när det om cirka ett halvår blir tal om att satsa i jobbet igen. Du har fullt flöde vad gäller pengar. Tur rent av!  Du tycks också få in mer pengar på kontot genom att göra sådant som du tycker är roligt. Kreativitet och fritidsintressen kan stå bakom detta. Spela en liten summa den 4 maj eller den 10 eller 11 maj. Det kan ge dig vinst. Stress kan sätta sig i nacken. Unna dig en massage eller be din partner om hjälp! Om du mår toppen, men trots allt inte riktigt vet vad du satsa mest på så kan det bero på att din styrande planet Mars befinner sig i retroläge. Låt saker vila och njut av nuet istället. Singlar kan gå på date med affärsmässigt folk och sådana som arbetar på bank eller med pengar. Stadgade kan få fina gåvor av sin partner.

Oxen

MarsTvå förmörkelser kommer sätta fart på hela världen, och även din. Du ser dock ut att vara väl rustad med en hälsa som andas styrka och energi. Du fokusera på dina vänner och på gruppaktiviteter. Du har lite mer kärleksfokus under perioden 12- 20 mars men annars är du nöjd med alla kul träffar med folk som delar dina intressen. 

Den 9 mars kan dock en viss vänskap komma att testas i samband med solförmörkelsen. Okänd information om ditt hem eller din familj kan också ge dig lite att kämpa med. Skador i hemmet som måste åtgärdas eller en familjemedlems hastiga behov av hjälp är typexempel på vad som kan ske.

Den 23 mars påverkas ditt arbetsliv av månförkelsen. De där förändringarna du grunnat över det senaste halvåret kanske kommer snabbare än du tror nu. Trassel med bilar eller svårframkomlighet i grannskapet till följd av t ex gatureparationer kan störa dig.

April

Du befinner dig i en bra period för att skapa livet enligt de villkor som du sätter upp. Passa på att inleda projekt och idéer som ligger i linje med dina personliga önskemål. Pengar kommer ge dig goda nyheter hela månaden from den 6 april. Du lägger troligen ned mycket tid på att lyssna inåt och kanske till och med praktisera lagen om attraktion, besöker ett medium eller en astrolog. Att ta hand om din hälsa på sjukhus är också en möjlighet. Syftet är att stärka dig och göra dig redo för perioden efter den 19 april. Då träder du fram och visar världen att du menar allvar. Många av er kan känna er lockade att förnya garderoben, komma i form eller på annat sätt ta hand om er. Om kärleken slår till, vilket är mycket möjligt när man mår så bra som du verkar göra nu, så minns att ge den tid. Din kärleksplanet, Pluto, kommer bege sig ned i retroläge i slutet av månaden. Njut av det som är men avge inga löften inför framtiden.

MajVi det här laget har du nog lagt ned en hel del pengar på dig själv och ditt utseende. Sommargarderoben för 2016 är troligen inköpt och du mår toppen i allt nytt.

Kärleksmässigt kommer du attrahera många blickar. När man mår bra, utstrålar lycka och dessutom har fina kläder och snygg frisyr, vänder sig många om. Du utstrålar framgång och fullkomligen glänser. Markera den 13 och 14 maj som dagar då kärleken är på topp. Singlar kan träffa någon ny och stadgade njuter och känner stor närhet till sin partner. Om du söker arbete ska du försöka komma iväg på intervju, eller åtminstone skicka företaget en nytagen bild av dig tillsammans med din CV. Ta viktiga ekonomiska beslut efter den 22 maj, då Merkurius vänt framåt igen efter några veckors retrograd. Efter den 20 maj kommer du lägga allt fokus på dina inkomster och goda nyheter väntar dig.

Tvillingarna

Mars

Mars blir en månad då det kommer kännas som om det händer massor. Förbered dig på många händelser och oväntade sådana. Nu ska alla hemligheter fram i ljuset och det kan bli de som bringar med sig förändringarna. Den första förmörkelsen äger rum den 9 mars och påverkar ditt karriärsliv. Händelser i din bransch och på ditt företag, saker som kanske legat och bubblar under ytan, kommer leda till förändringar. En chef kanske lämnar företaget och lämnar en möjlighet för dig att ta dig vidare upp i hierarkin. Du kan få en drömchans tack vare förändringarna.

Den 23 mars är det dags för en månförmörkelse som påverkar din ekonomi men även din kreativitet och dina barn. Oväntade utgifter kan få dig att svettas en stund innan du tänkt om och barn eller ett kreativt projekt kan behöva all din uppmärksamhet.  Se till att ha extra tid och tålamod till familjen.

AprilPluto, din hälso- och arbetsplanet, saktar ned och beger sig retrograd den 18 april. Nu gynnas ditt arbete och din hälsa av att du ser över det du redan har skapat, istället för att du initierar nya hälsovanor eller söker nytt arbete.

Dubbelkolla allt om du inte kan vänta. En ny diet eller medicinsk behandling kanske lovar mer än vad den verkligen kan ge.

Du har potential att tjäna bra dagarna mellan 7-23 april. Använd dig av internet, sociala medier och dina nätverk, särskilt runt nymånen den 7 april. Det kan ge dig massor av händelser de efterföljande sex månaderna.

Den 28 april beger sig Merkurius, din styrare, ned i retroläge. Dina drömmar och planer för framtiden kanske inte känns lika tydliga. Ge dig tid att fundera fram och tillbaka några vändor. Undvik att skriva kontrakt eller viktiga dokument när Merkurius backar.

MajÄntligen lite klarhet i kärleksfrågor! Din styrare av seriös kärlek, Jupiter, sätter fart framåt igen den 9 maj. Saker du grubblat över gällande din relation eller avseende ett partnerskap i affärer, når nu klarhet och du kan ta ett beslut.  När Merkurius också sätter fart framåt den 22 maj är du klarare över dina mål och önskningar än du varit sedan året startade. Du tycks se en högre mening med det som sker dig, sorger som glädjeämnen. Det gör det lättare för dig att med tacksamhet se på det som varit, även om du nu väljer bort en kärlek eller tackar nej till fortsatt samarbete med en affärspartner. Det är som att dra ut en tand, smärtsamt när det sker, men befriande efteråt när man läker. Den 20 maj träder Solen in i ditt första hus och det är dags för ditt astrologiska nyår. Det är en perfekt tid för att ta extra hand om din kraft, ditt utseende och din hälsa. Kanske skämmer du bort dig lite extra genom att satsa på en ny bil? Du kommer ha superstjärnestatus efter den 24 maj. Världen kommer titta efter dig för då tycks du dofta framgång och skönhet. Det blir mycket flirtande i sista veckan i maj!

Singlar kan träffa någon som är vrålsnygg.

Kräftan

Mars

Utlandet, högre studier och utåtriktade aktiviteter lockar dig mycket nu. Studenter högpresterar och har flöde på tentor och uppsatser. Två förmörkelser kommer skaka om en del i mars. Den första, en solförmörkelse, äger rum den 9 mars och påverkar just planer gällande högre utbildning men också juridik och internationella projekt. Studenter kanske tänker om gällande utbildningen och tankar kring ekonomi kan göra att du överväger att arbeta i utlandet eller satsa på en produkt som berör internationella marknader. Det kan kännas skakigt nu, men se det som att detta är stjärnornas sätt att visa dig på rätt spår.

Den 23 mars är det dags för en månförmörkelse och den här gången är det familjeliv och ditt boende som kommer ge dig anledning att släppa allt annat. Kanske behöver ditt hem omedelbart tas om hand för att något rör brister eller något annat behöver bytas ut eller renoveras. Dina nära familjerelationer kan också hamna i fokus. Det är lite mer drama på hemmafronten och bland dina nära och kära, än vanligt. Gör dig beredd att avsätta tid för familjen.

April

Driv inte på dig själv mer än att du orkar resa dig upp och känna dig utvilad varje morgon. Stress gnager på dig nu. Alla former av träning motverkar negativa känslor i kroppen nu.

Om du arbetar i en mänsklig takt kan du åstadkomma storverk nu. Du befinner dig i din årliga karriärtopp och kan få både en klapp på axeln, högre lön och en befordran inom din bransch.

Ditt kärleksliv mår bra av att du funderar igenom saker och ting, innan du fattar beslut. Ta inga förhastade beslut förrän i mitten i augusti. Singlar är attraherade av karriärfolk och människor i kostym. En Mr Big vore helt rätt!

MajI maj ler lyckan mot dig gällande ekonomin.

Vänner, bekanta och nätverk kan öppna viktiga dörrar för dig och som ett resultat kanske du får ett nytt, spännande jobb eller uppdrag som ger dig mer pengar på kontot. Dina kunskaper inom teknik och internet är också faktorer som spelar roll för dina inkomster. Drottning i sociala medier? Nu kan du få din chans! Passa på att formulera mål om vad du önskar uppnå inom det kommande året. Du befinner dig i din årliga önska-och-det-kan-bli-sant-topp! Våga tänka utanför ramarna och gå din egen väg nu. Den 2-4 maj är kalasdagar för pengar eller för att få ett nytt drömjobb. Satsa en liten summa på lotto!

Efter den 20 maj kan dina drömmar eller medium, astrologer och helare ge dig råd värda att lyssna till, särskilt gällande din ekonomi. Vågar du lyssna?

Lejonet

Mars

De Lejon som har en partner ser ut att kunna få glädja sig över att det går bra för dennes ekonomi. Han eller hon är givmild också kanske överraskar med något fint. Många planeter rör sig igenom ditt transformativa hus. Intresset för det inre, psykologi, sex, intimitet och kroppsliga begär står högt på din agenda. Betala av skulder, befria dig från beteenden från andra som du inte tycker är acceptabla och se denna tid som en slags utrensning av både kropp och sinne.

Den 9 mars kommer världen skakas om av en solförmörkelse. Solen är din styrare vilket betyder att du alltid berörs starkt. Solförmörkelsen äger rum i just ditt åttonde hus. Tankar kring liv, död och nära relationer kommer kanske kännas mer märkbara än vanligt. Nu kan viktiga förändringar ske i din ekonomi som du delar med en partner eller annan. Oväntade nyheter kan få dig att sätta dig ned för att tänka om gällande lån, skulder, arv och bodelningar.Den 23 mars äger en månförmörkelse rum.

Månen styr ditt tolfte hus men förmörkelsen sker i ditt tredje, kommunikativa hus. Hemligheter kan komma fram som påverkar kurser, marketing, bokförsäljning eller kanske gällande grannar eller syskon. Vad som än sker påverkar din spiritualitet och din tro, du kanske helt ändrar uppfattning om något eller någon du varit helt tillgiven innan.

April

Eldtecken som du är så älskar du när det är fart och fläkt. Den här månaden är det dock dags att praktisera tålamod. Flera planeter kommer bege sig retrograd och du kommer känna att takten dras ned rejält gällande beslut som berör hemmet och familjen, avtal och kontrakt samt dina dagliga arbetsrutiner. Du kommer vara väldigt lockad av utlandet. Många Lejon är kreativa så kanske är det tankarna på ett utländskt, skapande samarbete eller studier vid en konstskola i Frankrike som lockar. Juridiska frågor samt ett skrivprojekt kan likaså få din uppmärksamhet. Studenter vid universitet har flöde, det är en bra tid för att skriva tentor eller uppsatser.  Glada kärleksdatum är helgerna 8-10 samt den 21-23. Oväntat bra harmoni, skulle man kunna säga! På jobbet går det toppen efter den 19 april- galet flyt faktiskt! Pengar kommer till dig i samma veva för du har de stora cheferna och beslutsfattarna på din sida. Wow!

MajDet är en riktig guldmånad som väntar dig! Fortsätt att sola dig i glansen av dina framgångar på arbetet. Din status är glödhet. Omvärlden ser dig som en framgångsrik stjärna och ju mer glädje och självsäkerhet du utstrålar, desto mer positiva saker kommer tillbaka till dig. Jag tror att du särskilt kommer tycka om dagarna den 9-11. Lyckoplaneten Jupiter i ditt inkomsthus vänder framåt och flirtar med Venus i ditt karriärhus. Det är fantastiska aspekter för pengar och karriär! Utlandet, skrivprojekt och glitter och glamour på samma gång! Din status i din bransch är redan på superstjärnenivå men nu får den ytterligare lite stjärnstoff över sig.

Du kan skatta dig lycklig i maj, kära Lejon! Goda råd nu: bränn inte ut dig, även skoj saker tröttar ut ett Lejon. Ta hand om din hälsa, vila ofta och mycket och återställ energinivåerna så kommer du klara dig galant. Pengar och inkomster kommer fortsätta att glädja dig. Din profil inom din bransch är lätt att sälja in hos folk eller företag. Du är det du arbetar med eller ditt märke personifierad. Folk köper dig och därmed det du säljer eller arbetar med. Ekonomiska frågetecken klarnar efter den 22 maj. Goda nyheter gällande pengar är mycket troliga den 1-4 maj och kring den 24 maj. Grattis och njut!

Jungfrun

Mars

En händelserik månad för dig och för resten av världen väntar. Det är dags för årets två första förmörkelser. Den första, en solförmörkelse, påverkar ditt kärleksliv då den äger rum i ditt sjunde hus den 9 mars. I det sjunde huset finns även partnerskap inom affärer, som på ett sätt kan kallas för en typ av äktenskap också. Förmörkelser bringar ofta med sig överraskande vändningar. Om någon smuts sopats under mattan, kommer den nu ut i ljuset igen.  Beslut kring äktenskap och affärssamarbeten är typiska för den här händelsen. Dags att säga ja inför prästen eller sätta ned foten och tacka för dig i kärlek eller affärer? Bara du vet.

Den 23 mars är det dags för en månförmörkelse som äger rum i ditt andra hus, alias inkomsthuset. Dramatiska förändringar dallrar i luften. Oväntade utgifter eller nya kostnader kan få dig att sätta dig ned för en kvick omplanering för hur du ska få din ekonomi att gå ihop framöver.  Jungfrun har ett fantastiskt år med Jupiter, turplaneten, i ditt eget tecken. Kanske har du inte haft så mycket tid att reflektera över budget och ekonomi då du varit upptagen med nya projekt. Men nu är det dags att sätta dig med räkningar och kontoutdrag!

April

I slutet av mars tog du dig antagligen i kragen gällande ekonomi och utgifter. Den 7 och 8 april kanske du får dig en liten extra påminnelse om att dubbelkolla att dina nya ekonomiska planer verkligen stämmer. Har du tur får du överraskande mer pengar över. I värsta fall behöver du göra om din plan. Den här trenden kan prägla din månad en aning då Venus i slutet av april återkommer med nyheter som känns oväntade, särskilt kring den 22- 23 april.

April är din detox-månad. Nu när du ändå renar din ekonomiska situation kanske du lockas av att ta tag i dina garderober, lådor eller eget inre liv också. Ut med dåliga relationer, skral ekonomisk planering och osunda vanor- in med detox, träning, smarta penga-planer och harmoniska vänner och kärleksrelationer! Nu kan du verkligen uppfinna ditt lyckohjul på nytt!

Maj

Studera på universitetet? Tanken kan locka dig lika mycket som att packa din väska och ge dig iväg på en längre resa. Anledningen är att Solen lyser upp ditt nionde hus och får dig att sukta efter nya vyer och kunskaper. Juridiska frågor och tanken på att läsa, skriva eller föreläsa finns även där. Det nionde huset är lärarens hus. Passa på att läsa en kurs som är obligatorisk för ditt arbetes skull- nu har du extra lätt att lära dig och ta in nya perspektiv. Trenden håller i sig fram till och med den 20 maj.De sista 10 dagarna i maj sätter din karriär fart spikrakt uppåt. Det är dags för din årliga statustopp. Succé och framgång i ditt yrkesliv kommer till dig. Nyckeln till största framgång nu är att odla en form av andlig eller medhjälpande syn i affärer och arbete. Goda intentioner i affärsvärlden ger extra skjuts. Karma talar. Lyssna också till din inre röst och drömmar gällande din karriär. Andliga vägledare kan ge dig goda råd nu. Anledningen är att Solen är din spirituella planet och när han nu besöker karriärshuset blandas dessa områden.Vackra Venus kommer också befinna sig i ditt karriärområde. Mycket goda nyheter för dig och din ekonomi men också för dina möjligheter att använda dina talanger på ett lukrativt sätt! Pengar och löneökningar kan glädja dig. Venus är din ekonomiska planet och när hon förgyller ditt karriärhus ger det dig en fantastisk chans att på samma gång klättra i status i din bransch och ge dig mer på kontot!

Jag tror att du kommer älska maj!

Vågen

MarsDet blir full fart framåt den här månaden!  Två förmörkelser kommer sätta fart på ditt liv. Den 9 mars äger en solförmörkelse rum i Fiskarnas tecken och i ditt sjätte hus. Detta betyder att din hälsa och ditt arbetssätt kommer stå i fokus. Jobbnyheter såsom byte av jobb eller nya arbetsuppgifter är möjliga. Att ta tag i din hälsa, något som du kanske skjutit på ett tag, blir nu nödvändigt. Förmörkelser tvingar ofta fram förändringar genom att hastigt och lustig kasta fram nya omständigheter, fakta eller händelser. Det är bara att hänga med i svängarna!Den 23 mars är det dags för en månförmörkelse i ditt eget tecken. Ni som är födda tidigt i tecknet, de första 5 dagarna, kommer känna av händelserna mest. Nu är det dags att se över din stil, din profil och ditt jag. Vad önskar du dig? Vad är det som inte blir som du vill och hur kan du leva ditt liv på dina egna villkor? Stora, viktiga beslut gällande dina egna önskemål, som du antagligen grunnat på det senaste halvåret, får dig att agera. Månen är din karriärplanet så det finns en koppling mellan dina innersta önskningar, din profil mot omvärlden och din karriär. Förändringar i din bransch kan påverka dig eller du kanske tar ett nytt personligt kliv som påverkar ditt arbete.Ekonomiskt tror jag du kommer älska dagarna 12-20 mars. Jupiter skickar tur, expansion och en internationell touch till din inkomstplanet, Pluto.  Härligt! En pr-plan för utlandet kan leverera eller något hemligt projekt kanske tar form efter intensiv mailväxling. Världen kanske inte är redo att få veta riktigt ännu men du kan glädja dig.

AprilDu är populär nu! Inbjudningar och förfrågningar från andra vittnar om att alla vill att du ska finnas med när det ska firas eller skapas event av något slag. Solen i ditt sjunde hus ger dig fart i det sociala livet och skapar även ett kul flöde för ditt kärleksliv. Du är den naturlige styraren av det sjunde huset så du bör älska alla chanser till att mingla, träffa andra och springa in i potentiella kärlekspartners. Om du är stadgad kommer du finna att det råder större harmoni i ditt kärleksförhållande och att ni har väldigt roligt ihop. Ni är inte bara älskare utan även varandras bästa vänner. Den 11 och 12 april kan något särskilt kul kalas eller en kärlekshändelse äga rum- notera den dagen i din almanacka!För er som tvivlat i kärlekslivet: använd er av perioden from den 17 april. Fram till och med slutet av juni är det en bra period för att sakta ned en aning och inte ta förhastade beslut. I början på juli har du svaret på vad du ska göra. En gammal kärlek kan eventuellt dyka upp under den här perioden också. Se det som en chans att läka gamla minnen, eller satsa igen. Bara du vet…Även din ekonomi behöver sig en översyn och utvärdering. Den 18 börjar Pluto backa och inleder därmed en flera månader lång retrogradperiod. För din ekonomi gäller samma råd som för ditt kärleksliv: göra inga större förändringar om du inte är absolut 100 % säker på din sak.

MajHändelserna i ditt ekonomiska liv och dina möjligheter till att tjäna bra med pengar har saktat ned en aning i och med Plutos retrograd som pågår. Men goda ekonomiska chanser finns fortfarande. Med Solen i ditt åttonde är det en bra period för att under de första tre veckorna av maj betala av skulder eller se över skatteplanering och boka ett personligt möte med din bankman. Arv, gåvor, bodelning och testamentsfrågor hänger också i luften. Merkurius, planeten som styr bl a kontrakt, kommer backa hela månaden och fram till och med den 22 maj. Undvik att skriva viktiga papper just då. Du kan forska och planera under denna period men skriv gärna avtal eller dokument när Merkurius är med på banan. Jupiter, som är din kontraktsplanet, kommer också vara med dig då.Det är möjligt att du fortsatt vänder och vrider på tankar kring ditt sociala liv eller ditt kärleksliv. Det är något som du inte tycks helt nöjd med. Är det dina möjligheter att vara ute, socialisera och göra roliga saker som begränsats för mycket, eller en kärlekspartner som inte känns helt rätt längre? Fortsätt att fundera och se tiden an. I juli har du svaren och lösningarna.

Skorpionen

MarsDe största händelserna på himlavalvet i mars månad är sol-och månförmörkelserna. De kommer kännas av för alla tecken även om det är på olika sätt. Förmörkelser är kända för att snabba på händelser och på ett sätt tvinga fram handling. Ny information som kommer fram gör att man inte ser någon annan utväg än att tuffa på framåt.För Skorpionen kommer den första förmörkelsen, en solförmörkelse den 9 mars, att påverka ditt femte hus. En kärleksflirt, ett kreativt projekt eller nyheter om barn eller graviditet kan sätta rejäl fart på ditt liv. Förmörkelsen hänger tätt ihop med Jupiter, din ekonomiska planet, och Saturnus, din kommunikationsplanet som styr det lokala och närbelägna. Någon form av knuff gällande din ekonomi, kortare resor och kommunikation är med och säger sitt kring förmörkelsen. Är det din karriär som gör det lättare för dig att ha en kärlek i din närhet än på pendlingsavstånd, eller ekonomiska nyheter som gör att det är dags att välkomna och planera för en graviditetet eller satsa på en kreativ hobby på allvar? Oavsett om du satsar på en ny kärleksflirt eller ett kreativt projekt så kommer glädjen i ditt liv vara något som du prioriterar mer under det kommande halvåret.Den 23 mars är det dags för en månförmörkelse, en fullmåne, i ditt spirituella hus. Dina värderingar och tro gällande andlighet prövas. Om du tillhört en grupp eller kanske följt en guru inom något spirituellt område kanske du tänker om nu. Månförmörkelsen antyder att detta är något som du kanske funderat på sedan ett halvår tillbaka. Att nu ta tag i en hälsofråga eller en hemlighet du burit på, är likaså indikerat. Det tolfte huset är det hemliga huset och där förvarar man allt man helst inte vill att omvärlden ska känna till; hemliga sanningar, ett försvagat hälsotillstånd och framtidsplaner som man ännu inte är beredd att avslöja. Ligg lågt med resor kring den 23 mars då Merkurius, kommunikationsplaneten, påverkas av förmörkelsen.

AprilSolen lyser upp ditt sjätte hus och ger dig under månadens första tre veckor massor att göra på jobbet. Korta deadlines och hastiga beslut gällande stora projekt gör att känslan som råder är ”hektisk”. Söker du ett nytt arbete har du alla möjligheter att få napp nu. Din hälsa får också din uppmärksamhet. Träning där du verkligen får svettas oh ta ut dig är helt rätt nu. En tävling eller någon form av utmaning kan stå på ditt schema.Efter den 20 april strålar ditt kärleksliv. En seriös ny kärlek kan komma in i ditt liv om du är singel och stadgade har en mycket lycklig period. Bröllop skulle vara helt rätt nu! Mer kalas och kul event väntar dig då du är mycket populär bland dina vänner och bekanta nu. Din karriär mår också bra av att du är ute och minglar och visar upp dig så hugg alla chanser som kommer! Om du söker efter en affärspartner finns mycket goda chanser att hitta en sådan efter den 20 april.

MajKärlekslivet och sociala händelser fortsätter att stråla. Markera den 10 och 14 maj som riktiga turdagar för dessa två områden. Precis som i april så gynnas ditt arbetsliv och din status inom din bransch av att ditt kärleksliv mår bra.När turplaneten Jupiter, din ekonomiska planet, börjar röra sig framåt efter den 9 maj, klarnar dina tankar kring din ekonomi. Nu kommer du bli mer modig och beslutsam om du sedan januari känt dig osäker på hur du skulle planera eller lägga upp din ekonomi. Möjligheterna till mer inkomster blir nu kännbara också. Nu kan du sätta en ny finansiell plan på banan och trycka gasen i botten! Den 10 och 11 ser särskilt positiva ut för nyheter och händelser gällande dina pengar.

Hälsomässigt råder stjärnorna till att göra ditt bästa för att motverka stress och skapa balans i kroppen. Vila är bättre medicin än något annat nu. Ta semester i början av maj (första tre veckorna) om du har möjlighet.

Skytten

MarsDe största händelserna denna månad är de två förmörkelserna som väntar. De kommer påverka ditt liv genom att kickstarta något nytt och de kommer påverka resten av världen på samma sätt. Den första förmörkelsen är en solförmörkelse och äger rum den 9 mars i Fiskarnas tecken. Detta är Skyttens fjärde hus och innebär att något gällande ditt hem eller din familj kommer ta mycket av din uppmärksamhet. Oväntade, dolda fel i ett hus eller lägenhet kan göra sig tillkänna och behöva tas om hand direkt. Förmörkelsen kan också, alternativt, ha att göra med minnen från din barndom eller långt tillbaka som behöver tas om hand. De känslomässiga rötterna ruckar på sig, kanske man kan säga. Det fjärde huset styr familjerelationer och särskilt relationer med en mamma eller modersfigur. Kanske behöver någon i familjen dig lite extra. Eftersom förmörkelsen även sveper med sig Saturnus, din ekonomiska planet, så finns en ekonomisk underton i det som sker gällande ditt hem och din familj. Viktiga ekonomiska beslut behöver, och kommer att, tas.Den 23 mars är det dags för nästa förmörkelse, en månförmörkelse. Den inträffar endast när det är fullmåne vilket betyder att det vibrerar en form av transitionskänsla och avslut över det som sker. Förmörkelsen påverkar ditt åttonde hus. Här finns karma, själslig och kroppslig rening samt alla former av ekonomi som du delar med någon annan såsom en partner, en bank, en före detta partner eller ett dödsbo. Det åttonde huset gräver djupt ned i psyket och manar till total pånyttfödelse av det som varit. Kanske måste du se sanningen i vitögat och ta tag i din skuldsituation eller så är det tankar kring liv och död som gör att du vänder dig inåt och kommer till viktiga insikter som får dig att växa som person. Många gånger inser man att livet är kort och man gör gott i att använda varje dag och varje minut till sådant som verkligen känns rätt i hjärtat. Att de nära relationerna är det viktigaste man han och att man inte ska spilla tid på att t ex arbeta och leva på ett sätt som man inte blir lycklig av. Det som sker den 23 mars är slutet på en resa du startade ett halvår tidigare.

En rätt starkt transformativ och händelserik månad, eller hur?

AprilDags att landa i de förändringar du initierade i mars. Det är en utmärkt tid för att ta semester och tillåta dig själv att vila, ägna dig åt sådant som du gör för ditt nöjes skull och njuta av kärleken. Du är extra fertil under månadens första tre veckor. Om du önskar dig en graviditet ska du satsa nu! Om du önskar sälja en kreativ idé såsom en bok, filmidé eller teaterpjäs är det också en guldperiod för att skicka iväg dina förslag till företag i den kreativa branschen. Om det blir aktuellt att skriva papper eller dokument, försök då att göra det innan den 28 april.Även om din ekonomi fortfarande tuffar på framåt så tycks beslut ta lite längre tid. Anledningen är att din ekonomiska planet, Saturnus, befinner sig i lågenergiläge. Det är därför mycket passande att du istället får extra skjuts av actionplaneten Mars i ditt eget tecken. Det gör dig modigare, mer passionerad och ökat din livslust med 100 %. Omvärlden kommer notera din livsglädje! Njut av livet nu. Sedan Saturnus flyttade in i ditt eget tecken, vid julen 2014, har livet varit ganska allvarligt och inrutat i strikta scheman. Du behöver en andningspaus och lite kul. Markera dagarna den 15 och 16 april som extra flirtiga och skoj. Singlar kan hitta kärleken när de tränar, köper nyttiga drinkar eller på annat sätt tar hand om sin hälsa. På arbetet kan det också finnas någon speciell att flirta med…

MajJupiter, din egen styrare och stjärnhimlens store turgosse, vänder äntligen framåt efter flera månader av retrograd. Den 9 maj smäller det och då ska du se att saker du funderat över sedan i januari, personliga beslut, är redo att ta till nästa nivå. Jupiter befinner sig i ditt hus för långsiktig planering och kommer ge dig ny fart både gällande din karriär men också avseende dina livsmål. Nu når du klarhet och vet i vilken riktning du ska satsa. Det kommer kännas underbart och befriande och du kommer känna dig full av mod och livskraft!Om du söker ett nytt arbete, ska du skicka ut din CV i början av maj. Goda besked kan komma den 10 eller 11 maj. Nu kan du ha turen att hitta helt rätt. För dig som redan har ett arbete innebär det att du troligen får mer på ditt bord och att det blir många projekt att ta tag i innan sommaren.Mars befinner sig fortfarande i ditt tecken och du vill ha saker och ting på ditt sätt. Det är bra för dig om resten av världen spelar med men om du möter motstånd kan bråk uppstå. Skytten är känd för att säga mer än de menar och sedan ångra sig. Med Mars i ditt eget tecken blir du extra impulsiv. Pränta in orden ”tänk efter före” som ett litet mantra i huvudet om du vet att du måste ha ett tufft samtal med någon. Du kommer vara tacksam för att du kunde behålla ditt lugn.Ditt kärleksliv kommer se både klarare och gladare ut efter den 22 maj då Merkurius, din kärleksplanet, piggar på sig efter att ha befunnit sig retrograd sedan den 28 april. Den 22-25 maj kan särskilt goda kärlekshändelser äga rum. Frågor kring kontrakt och avtal blir nu också lättare och jag hoppas att du har haft möjligheten att vänta tills efter den 22 maj om viktiga dokument varit aktuella att skriva under. Om inte, kanske det blir aktuellt att se över det du kom överens om igen. Något kan ha trasslat till sig gällande din önskan om partnerskap i affärer eller kring rent praktiska detaljer som fakta i ett avtal. Gör om och gör rätt, som det heter.

Stenbocken

MarsDu befinner dig i en högst kommunikativ månad. Mars lämpar sig bra för studenter eller de som arbetar med pr, marketing och försäljning. Det tredje husets energier råder under de tre första veckorna och ger dig fart och händelser gällande alla former av informationsflöden.Fart och händelser kommer det för övrigt inte råda någon brist på i mars. Den 9 mars äger en solförmörkelse rum i just ditt tredje hus och du kanske hastigt bestämmer dig för att ändra planer gällande kurser, försäljningsplaner eller frågor gällande dina syskon eller grannar. Var rädd om din bil och dubbelkolla dina resplaner kring den 9 mars. Oväntade händelser kan annars ge dig lätt stress.Den 23 mars äger en månförmörkelse rum i ditt karriärshus. Utan förvarning kanske du får en chans du drömt om. Känslan är lite som att knuffas över bekvämlighetsgränsen. Stenbocken är karriärstypen så jag vet att du klarar dina nya utmaningar. Ta emot chansen och bestäm dig för att lyckas. En chef som slutar eller ändringar i din bransch kan vara anledningen till att din status och arbete påverkas. Du kanske, alternativt, bestämmer dig för att göra en helomvändning i ditt arbetsliv. Dags att starta eget inom det du drömmer om?

AprilDu kanske har funderat en hel del sedan förra månadens händelser som fokuserade på kurser, utbildningar och din karriär. Tänk inte för mycket bara, då sänker du energinivåerna och blir förvirrad. Du kanske känner av någon form av inre strid mellan vad du vill göra och vad du tycker att du borde göra. Det bästa du kan göra är att följa ditt hjärtas röst, då kommer du sova gott om nätterna. Det pågår en hel radda av händelser gällande din karriär, lite i hemlighet. Jag misstänker att det är du som planerar för stordåd som du inte är redo att berätta för världen riktigt ännu. Kanske är det också det som tar så mycket energi nu.Dagarna den 7-8 och 22-23 april ser ut som händelserika datum gällande karriär och pengar. Många Stenbockar arbetar hemifrån nu också alternativt ser sin familj som den enda rätt karriären. Betala av skulder den 9-10 april, du ser ut att ha fått mer på kontot då. Ni som söker jobb, satsa på att skicka ut CV den 15 och 16 april.

MajOm du kan ta semester nu, vore det idealiskt. Solen lyser upp ditt nöjeshus, det femte, och alla former av skoj, flirt, barn och fertilitet, men också kreativa projekt, är sådant som vill få mer plats i ditt liv. Satsa på graviditet nu! Stenbocken älskar att jobba men även du mår bra av vila. En sista-minuten till solen kanske? De första tre veckorna är väldigt bra för skoj och nöjen och den 22-25 ser glada ut för en resa, sen är det mer arbete som väntar igen…Efter den 20 maj kommer du lägga ned mycket tid på att skapa scheman över arbetet och att ta tag i viktiga projekt som kräver maximal koncentration. Det ser ut att ligga en del på ditt bord precis innan sommaren. Du kommer också fokusera på din hälsa och prioritera att äta och träna rätt. Låter rätt innan beach 2016!

Vattumannen

MarsDet väntar dig förändringar gällande din ekonomi. Den 9 mars äger en solförmörkelse rum i ditt andra hus. Dina inkomster, tillgångar du äger och även dina tillgångar i form av dina talanger och förmågor får allt ljus på sig. Oväntade nyheter, såsom en räkning som du inte förväntade dig, får dig att genast ta itu med dina pengar. Nu är det möjligt att du ser över din ekonomi och lägger upp en ny plan inför framtiden. Det är som om du får en liten knuff från ovan som säger att ”sättet du hanterat din ekonomi på tidigare, inte gick ihop med verkligheten, bättra dig eller förvänta dig en krasch.”Den 23 mars är det dags för ännu en förmörkelse, en månförmörkelse. En sådan äger endast rum vid en fullmåne och det signalerar att det hänger avslut och transition i luften. I ditt fall berörs det nionde huset. Utlandet, juridiska frågor, skrivrelaterade projekt och högre studier sätts i fokus. Studenter ändrar ofta inriktning i sina studier vid sådana här aspekter. En juridisk fråga kanske leder fram till ett, något oväntat, avslut, eller en uppsats eller större utlandsrelaterat projekt når sin kulmen. Du har troligen arbetat eller funderat över någon av dessa frågor det senaste halvåret. Dina dagliga arbets- och hälsorutiner får sig även en översyn. Dags att lägga upp ett bättre, mer fungerande schema, eller satsa på nya hälsopreparat eller kanske en ny läkare?

AprilDu tar in alla former av information just nu. Mail, telefonsamtal, kurser och nya tankar kring grannskapet du bor i eller kontakten med grannar och syskon tycks intensifieras. Solen befinner sig i ditt tredje hus vilket ger dig en utmärkt chans för att resa inom landet eller ge dig iväg på en kurshelg för något spännande ämne.Den 7-8 april kan du behöva fokusera på din familj. Någon form av oväntad händelse kan kräva din omedelbara insats. Generellt har du också många tankar kring just ditt hem och dina familjerelationer. Du behöver läka en del sår bakåt i tiden och finna en ny livsbalans gällande hur du bor och lever med din familj idag. Vila och försök hålla dina tankar så positiva som möjligt. De är dina bästa partners för att undvika sjukdom och deppiga tankar.

Jobssökande: agera den 7 april!Kärleken och dåtiden hör ihop. Tänker du på någon som du en gång släppte iväg? Dags att se om den personen vill komma tillbaka? Trenden startar kring den april maj och håller i sig i en hel månad framöver. Stadgade umgås troligen mer med familjen och har det roligt tillsammans. Singlar kan få goda kärlekstips och introduktioner av någon i den egna klanen.

MajKanske har du sedan slutet av april inte känt dig riktigt lika på topp som vanligt. Efter den 20 maj lättar den känslan och du kommer må bättre. Uppgivna känslor och nostalgi kan ta överhanden och precis som förra månaden är det viktigt att hålla dina energier på högsta möjliga nivå för att må bättre fysiskt. Försök att tänka så positivt som möjligt och göra saker som gläder dig.Sista månaden innan sommaren är det mycket möjligt att du lägger kraft på din karriär och att se över dina långsiktiga ambitioner. Din karriärplanet, Pluto, befinner sig retrograd vilket gynnar att du ger dig själv en utvärdering av vad du åstadkommit hittills och i vilken riktning du vill gå framöver. Det är möjligt att du väljer att ändra på en del planer och det är precis därför du får den här lite långsammare perioden. Den kommer pågå i flera månader så skynda långsamt i karriären och med långsiktiga mål i livet.Efter den 20 maj kommer du gå in i en starkt nöjesinriktad period. Fertiliteten är på topp och alla former av kärleksflirtar, även passionerade kärleksaffärer, samt kreativa projekt tycks vara det enda du har lust med. Ta en tidig sommarsemester och njut av dessa vibbar på ett härlig hotell i södra Europa! Singlar som söker efter en partner har stora möjligheter att hitta Herr eller Fröken Rätt när de är ute och roar sig. Om ni kan ha kul tillsammans känns det rätt för dig. I alla fall fram till och med slutet av juni.

Fiskarna

MarsMånga planeter befinner sig i ditt eget tecken och normalt sett brukar de ge en toppenknuff för att få livet på dina villkor. Undantaget den här månaden beror på att vi har två förmörkelser som kommer skapa en del drama och oväntade händelser i ditt liv och även i världen.Den 9 mars äger en solförmörkelse rum i ditt eget tecken. Fiskarna kommer känna av detta rejält. Din image mot omvärlden, dina personliga önskningar och värderingar kommer bli något som du ser över och faktiskt kanske arbetar om. Hur du lever och hur de klär dig och ser ut påverkas. Nu kanske du startar en halvårsresa för att börja leva på ett annat sätt. Förändringar inom ditt arbete är mycket möjliga till följd av nya regler eller förändringar i din bransch. Det är inget du kan påverka utan du åker automatiskt med om exempelvis en chef eller överordnad byter arbete vilket kanske ger dig mer arbete eller en ny titel. Var också noga med att uppdatera och säkerhetskopiera dina dokument kring den 9 mars. Trassel med bilar och förseningar vid resor hänger i luften.Den 23 mars äger en månförmörkelse rum i ditt åttonde hus. Förändringar i den ekonomi som du delar med någon annan, typiskt sett din livspartner, men även banken, försäkringsbolag och gemensam egendom efter arv eller skilsmässa, kommer leverera nyheter.  Tankar kring livet och döden tenderar att blossa upp kring en förmörkelse i det åttonde huset. Viktiga insikter om livet är vanliga när man inser att man haft änglavakt eller att någon i ens närhet berättar om en förlust. Fiskarna har ofta stark intuition och ett aktivt drömliv, kring den 23 mars kan det kännas ännu mer aktivt än vanligt.

AprilEfter den 5 april väntar dig flera fina möjligheter att tjäna mer pengar genom att använda dig av pr, marketing och sociala medier. Nu är också en bra period för att gå en kurs och lära dig mer om hur informationshantering och försäljning. Du tycks ha bestämt dig för att du ska få en bättre ekonomi och april kan verkligen leverera i enlighet med din önskningar.  Be om en löneförhöjning under de tre första veckorna. En chef kan verkligen hålla dig om ryggen och bevilja din önskan. Undvik stora, dyra inköp efter den 17 april.Kärleken blomstar den 15-16 april. Om du är singel ska du särskilt hålla utkik i ditt grannskap. Flyttade den perfekte partner kanske just in i ditt hus? Om du går en kurs kan det också ge dig kul kärleksmöjligheter.Många planeter kommer bege sig retrograd i april. För dig innebär det att du ska skynda långsamt med det mesta. Du kommer också märka att världen tycks sakta ned. Ge dig själv en chans att fundera över livet sådant du har det just nu. Något du vill ändra på eller kanske ge upp helt? Under sommaren och de kommande 3-4 månaderna kommer du se att du kanske tar nya beslut gällande kärlek, ekonomi och livsperspektiv.

MajOm april kändes seg och långsam kan det kännas som om livet får lite mer fart nu. Jupiter, den store turplaneten och din karriärplanet, samt Merkurius, din hem-och familjeplanet, får fart igen. Även om du måste vänta på grönt ljus gällande ekonomi så är det gott nog att något i alla fall tycks ske. Jupiter har varit retrograd sedan i januari i år. Detta kan ha gjort att du vacklat gällande din karriär och dina mål. Långsiktiga planer överlag har också tycks en aning oklara. Som om du inte vetat vilken fot du skulle stå på. Jupiter bringar tur, mod och optimism och nu kan du snart känna dig manad att faktiskt ta ett beslutsamt kliv framåt i karriären istället för att vela och vara rädd för att göra fel.De bästa nyheterna i maj är att du når en ekonomisk klarhet. Det är som om du stannar upp, tänker efter och sedan väljer en ny väg för att hitta en fungerande väg för dina pengar. Håll särksilt utkik kring denna känsla och möjligheter mellan den 7-14 maj. Ditt kärleksliv får sig en rejäl kick efter den 20 maj. Den 24 och 25 kan du ha särskilt kul om du går ut med din partner eller spanar efter en flirt i vimlet.