Onlinebusiness och Planet Power

Astrologiskt: Idag gäller det att hålla tungan rätt i mun. Arga vibbar med impulsive Mars i Skorponen och Merkurius i Vattumannen! Tänk efter innan ni säger för mycket och kanske sårar någon.

Personligt: Jag har haft en intensiv skrivvecka. Det går framåt och önskan att nå mål blir starkare. När jag har kommit till häften av ett projekt är det som en nedförsbacke och jag vill bara i mål. Det är verkligen kul skrivande med Planet Power, jag roar mig med att verkligen tänka efter och skriva ned exempel på astrologisk rådgivning. Jag hoppas att ni ska tycka det är peppande.

Min sommarplanering är i full gång också. Som egenföretagare över nätet gäller det att jobba på för att frigöra så mycket semestertid som möjligt. Det lockade mig enormt att få kunna styra min tid själv på det här viset och nu, tredje sommaren i rad, har det nästan blivit som en tävling att se hur många veckor jag kan få till. Det är många inlägg som ska skrivas i förväg och sedan kanske ett nytt, än så länge hemligt projekt, kommer stjäla lite tid, men jag tror att det kan bli en bra sommar.

Jag befinner mig i uppbyggnadsfasen av bokskrivande och gällande nätbusiness och det känns spännande att se hur varje liten ansträngning jag gjort sedan jag arbetade på advokatkontoret, nu ger frukt. Rom byggdes inte på en dag, brukar det ju sägas, och det stämmer bra för min onlinebusiness.

Hur går det för er andra som bloggar och börjat med nätbusiness det senaste året? Skriv gärna och berätta!

Söndagarna är min enda datorlediga dag, resten är det jobb. Hoppas kunna få ihop till helt lediga helger till hösten.

Glad helg till er alla!

Kramar

Helena