Reiki

Snuvig i näsan i dag och ärenden i huvudstaden gör att jag reser tåg med näsduk samtidigt som jag mentalt försöker strukturera de sista delarna av bokmanus. Det är förmörkelse i luften och jag känner mig faktiskt lite ur gängor. Det sägs att förkylning är resultatet av för mycket tankar i huvudet. Det kan nog stämma till viss del. Samtidigt känner jag mig så väldigt glad för Planet Power är så lätt och rolig att skriva. Helgens insikter och änglaenergi gav mig ytterligare fart och idéer.

Jag fick en fråga om Reiki genom min Face Book sida Helenas Horoskop, och om jag känner någon duktig reikiterapeut. För några år sedan gick jag en Reikikurs och en Tarotkurs hos Frida Kjellstrand på Strindbergskliniken i Stockholm. Det var roligt och givande. Kanke även något som skulle fungera för er som är nyfikna? Ni hittar henne på Face Book men jag törs inte lova att hon är kvar i Stockholm då jag hört att hon numera vistas mycket i Dalarna.

Har ni någon att rekommendera får ni gärna skriva det i kommentarsfältet så att andra kan ta del av tipsen också!

Glad tisdag!

Kramar

Helena

 1. Hej Helena! Pratade precis med Frida faktiskt för ett par minuter sedan ;) Yes, hon finns kvar i Stockholm, men är mkt uppbokad. Jag lyckades iallafall få en tid hos henne i mitten på nästa månad! Jag ser jättemycket fram emot att testa Reiki! Tack för tipset och hoppas vi kan ta en fika snart! Kram <3

  1. Härligt Tamara! Hoppas du ska tycka om din Reikisession!
   Kramar
   Helena

 2. Reikimaster Ulla Fagerås,Benedicte nrgi iLinköping är super!!!/Jessica

 3. M skriver:

  Jag fick en riktig svacka i torsdags. Den kom från ingenstans, vet inte vad som hände. Det var som ett jättestort sår som kom upp till ytan. Så jag är lite ur gängorna jag med.

  1. Aj, aj, M, hoppas du mår lite bättre nu!
   Kramar
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..