Ny boktitel:” Stjärnorna som framgångskarta”

Veckan som gått har avlöpt i ett raskt tempo. Skrivande av blogg, tidningshoroskop och lite oväntade stopp i schemat. Summa summarum så arbetar jag även idag lördag.

Min förläggare meddelade mig att HarperCollins Nordic tyckte att ett svenskt namn på min kommande bok vore en bättre idé än Planet Power. Jag förstår hur de tänker och tycker också att deras nya titel är mycket bra: ”Stjärnorna som framgångskarta”. Det kommer även bli en undertitel men den är inte klar ännu. Jag återkommer när jag vet mer gällande den.

Det är snart bokmässa i London vilket gör att alla på förlaget har fullt upp med planeringen av densamma. Under tiden ska jag skriva vidare på ”Stjärnorna som framgångskarta” och även arbeta med en text till införsäljningen. Det är verkligen en rolig process när man har kommit så långt som att få sälja in boken till bokklubbar och bokhandlare.

Nu ska jag raskt kasta mig över den kommande veckans horoskop för att förhoppningsvis få en ledig datordag imorgon.

Hoppas ni alla njuter av en härlig dag i det vackra vädret!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..